P Peltzer de Niveze Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 75 19 Mart 2023 #1 Arkadaşlar, Monster Abra A7 V11.5 var bende. Nasıl güncelleyebilirim? Dosyaları Monster gönderdi ama konuda ki gibi değil dosyalar.
Arkadaşlar, Monster Abra A7 V11.5 var bende. Nasıl güncelleyebilirim? Dosyaları Monster gönderdi ama konuda ki gibi değil dosyalar.
PrezeskV8 Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #2 Peltzer de Niveze dedi: Arkadaşlar, Monster Abra A7 v11.5 var bende. Nasıl güncelleyebilirim? Dosyaları Monster gönderdi ama konuda ki gibi değil dosyalar. Eki Görüntüle 1707013 Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi? Bende de aynı şekilde dosyalar geldi fakat ne yapacağımı anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2023
Peltzer de Niveze dedi: Arkadaşlar, Monster Abra A7 v11.5 var bende. Nasıl güncelleyebilirim? Dosyaları Monster gönderdi ama konuda ki gibi değil dosyalar. Eki Görüntüle 1707013 Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi? Bende de aynı şekilde dosyalar geldi fakat ne yapacağımı anlamadım.
P Peltzer de Niveze Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 75 24 Mart 2023 #3 PrezeskV8 dedi: Hocam çözebildiniz mi? Bende de aynı şekilde dosyalar geldi fakat ne yapacağımı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır çözemedim. Termal macun yenilemesi yaptım, düzeldi gibi şuan ama yine de hala BIOS güncelleme yapmak istiyorum.
PrezeskV8 dedi: Hocam çözebildiniz mi? Bende de aynı şekilde dosyalar geldi fakat ne yapacağımı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır çözemedim. Termal macun yenilemesi yaptım, düzeldi gibi şuan ama yine de hala BIOS güncelleme yapmak istiyorum.