Monster Abra A7 v12.1.5 klavye renk değiştirmiyor

Kaan Yakupp

Picopat
Daha fazla  
Monster Abra A7 v12.1.5 kullanıyorum şöyle bir olay var.
Normal PC'yi başlatınca klavyenin RGB'leri renk değiştiriyor ama açıldığı zaman bilgisayarı kullanırken renk değiştirmiyor.
Ve tek bölge RGB diye satıyorlar her şeyden memnunum ama bu özellik varken aynı zamanda Tulpar gibi modellerde.
Bilgisayarı kullanırken renk değiştirirken bu bilgisayarda bunu yazılımda ne için kısıtlarsın ki?

Aynı zamanda farklı yazılımlar da denedim ama çalışmıyor. Control Center kullanılıyor.
Bu olayı yaşayan ya da çözen var mıdır?

Şimdiden sağ olun...

Son düzenleme:
Eski game center sürümünü yüklemen tek çözüm.

Abra serisinde değiştirmeniz mümkün değil tek bölge aydınlatma var diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Eski game center sürümünü yüklemen tek çözüm.
Umarım çalışır
Abra serisinde değiştirmeniz mümkün değil tek bölge aydınlatma var diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Evet tek bölge ama benim bildiğim tek bölge yanıp sonüp farklı renkler olabilir.(Tüm klavyenin rengi değişecek, aynı anda 2 3 renk değil.

Son düzenleme:
Sen git o flaşla verdikleri sürümü yükle düzeliyor ben tulpara abranın yazılımı yükledim o şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…