Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 15 Ocak 2021 #11 Bataryası çıkartılabilir olanlardandı sanırım bendeki ile aynıysa. Doğal biraz çabuk bitmesi yanlış hatırlamıyorsam 41WH bir bataryası vardı bir de 17. 3'' bir ekran var.
Bataryası çıkartılabilir olanlardandı sanırım bendeki ile aynıysa. Doğal biraz çabuk bitmesi yanlış hatırlamıyorsam 41WH bir bataryası vardı bir de 17. 3'' bir ekran var.
FakirButGururlu Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Yer Midgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #12 CypIosh dedi: Zaten şarjda olmayınca Intel ekran kartına geçiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakmadıysanız geçer sadece.
CypIosh dedi: Zaten şarjda olmayınca Intel ekran kartına geçiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakmadıysanız geçer sadece.
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 15 Ocak 2021 #13 FakirButGururlu dedi: Hocam bu mantık yanlış, hep şarjda kullanmak bataryanın ömrünü kısaltmaz hatta yapılan araştırmalara göre şarjda kullanmak çok azda olsa daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim batarya ben öyle öldü diye biliyordum. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler; benim batarya da öldü de, demek ki başka bir nedeni varmış.
FakirButGururlu dedi: Hocam bu mantık yanlış, hep şarjda kullanmak bataryanın ömrünü kısaltmaz hatta yapılan araştırmalara göre şarjda kullanmak çok azda olsa daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim batarya ben öyle öldü diye biliyordum. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler; benim batarya da öldü de, demek ki başka bir nedeni varmış.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #14 Oyun oynarken şarjın dayanmasını mı bekliyordun?
FakirButGururlu Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Yer Midgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #15 Luuks dedi: Hocam, benim batarya ben öyle öldü diye biliyordum. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler; benim batarya da öldü de demek ki başka bir nedeni varmış. Genişletmek için tıkla... Hocam piller kimyasal içerirler, bu nedenle zamanla bozulurlar.
Luuks dedi: Hocam, benim batarya ben öyle öldü diye biliyordum. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler; benim batarya da öldü de demek ki başka bir nedeni varmış. Genişletmek için tıkla... Hocam piller kimyasal içerirler, bu nedenle zamanla bozulurlar.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 15 Ocak 2021 #16 Zcherby dedi: Oyun oynarken şarjın dayanmasını mı bekliyordun? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ben zaten şarjda oyun oynuyorum şarjda değil iken sadece interntte geziyorum.
Zcherby dedi: Oyun oynarken şarjın dayanmasını mı bekliyordun? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ben zaten şarjda oyun oynuyorum şarjda değil iken sadece interntte geziyorum.
FakirButGururlu Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Yer Midgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #17 CypIosh dedi: Güç tasarufu açık oyun oynamıyorum, sadece internette geziyorum. Genişletmek için tıkla... Zcherby dedi: Oyun oynarken şarjın dayanmasını mı bekliyordun? Genişletmek için tıkla... Arkadaş oyun oynamadığını belirtmiş zaten.
CypIosh dedi: Güç tasarufu açık oyun oynamıyorum, sadece internette geziyorum. Genişletmek için tıkla... Zcherby dedi: Oyun oynarken şarjın dayanmasını mı bekliyordun? Genişletmek için tıkla... Arkadaş oyun oynamadığını belirtmiş zaten.