Monster Abra A7 v12.1 vs GameGaraj Blaster 4TN

Hasanceyn

Femtopat
Şu anda Monster Abra A7 v12.1, 17.3 Inc 120 Hz ekranlı, 8 GB RAM, 256 SSD'li bilgisayar 6600TL Hepsiburada.

GameGaraj Blaster 4 TN 16 GB RAM 1TB SSD'li şekilde 6600E denk geliyor. 9.nesil i5

Sizce hangisini tercih etmeliyim. Monster'da ekran daha iyi ve işlemci 10. Nesil ama RAM ve SSD düşük. Ekran kartı da GTX 1650 ikisi de ama Monster'daki Refresh olanı.

Refresh olanlarda GDDR6 bellek kullanıldığı için %6 daha güçlü. Ekran kartı, işlemci ve Laptop ekranı değiştirilmez. (15.6 dan 17.3 yapamazsınız yani) ama RAM ve SSD ekleyebilirsiniz. Ben tercihimi Monster'dan yana kullanırdım.

Bence Monster alın.

Teşekkür ederim cevabınız için. Peki Monster'ın depolama alanını arttırmak istiyorum. 1tb hdd mi, yoksa SSD eklememi mi önerirsiniz?

Teşekkür ederim cevabınız için. Peki Monster'ın depolama alanını arttırmak istiyorum. 1tb hdd mi, yoksa SSD eklememi mi önerirsiniz?
Bütçeniz var ise kesinlikle SSD öneririm. Ben 6 aydir 256 M2 ile kullanıyordum. Normalde birkaç gün sonra hemen HDD alacaktim fakat hızı o kadar güzel ki direk 1TB SSD almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…