Monster Abra A7 v12.1 vs Lenovo Ideapad

@AidenPearce Aynı sıkıntıyı mı yaşayacak niye göz önünde bulundursun? Linkteki ürünü geçtim bu sene üretilen bir modeli mi kullanıyorsunuz? Fotoğraf atın bir bakalım eğer yeni ürün ise. Bende 7.Nesil ( maalesef kötü ile iyi neslin arası ) Tulpar var sabit durmuyor 1 sorunu bile yok mesela.

Monster pişmanlıktır, 3 sene kullandım ardından chipset arızası yüzünden laptop çöp oldu. Garanti süresi kadar ömrü var bana göre bence kesinlikle Lenovo. Ayrıca Lenovo'da GTX 1650 Ti var Monster'da GTX 1650.

Lenovoya mı güvenilir yoksa monster mi? Bana göre lenovo. Çünkü çoğu büyük şirket iş bilgisayarları için lenovo tercih ediyor. Ayrıca 50 yıllık şirket. O kadar para veriyorsun bunlara dikkat etmek gerek.

Monster olan sana daha büyük ve 120Hz bir ekran sunuyor. Üstüne 500TL kadar da daha ucuz. Lenovo olanda ise GTX 1650 yerine 1650Ti var. Bir de 250GB yerine 512GB SSD kullanılmış. Diğer konularda öyle çok tartışılacak bir fark yok. Özellikle marka kalitesi gibi kavga çıkartacak konulara girmek istemiyorum. Bu avantajlardan hangisi sana lazımsa onu al gitsin.

Aynı sıkıntıyı yaşayacağını iddia etmedim? Başıma geldi söyledim. Benim sorun yaşamış olmam onun da yaşayacağı anlamına gelmediği gibi, senin sorun yaşamamış olman onun da yaşamayacağı anlamına gelmiyor.

Lenovo hakkında pek bilgim yok ancak lenovo 1650 ti olmasıyla 1 0 öne geçiyor ikisinide inceledim lenovoda monster gibi 120 hz bu seri sanırım yeni çıkmış ve Türkiye pazarına yeni girmiş, monstera gelecek olursak ben su zamana kadar tulpar serisi kullandım ve 1 kere ekranda çizgi sorunu oldu garantisi var diye ücretsiz yapıldı fakat garantisi bitince klavyesi bozuldu w tuşu takılı kaldı ve klavye değişimi için 600 tl ödedim garantisi devam ederken sana çok yardımcı olurlar ama bitince bilemiyorum .

Eski model mi yeni model mi olduğunu belirtirseniz daha iyi.
Monster'da yeni sayılmaz aslında 20 yıllık bir şirket.

Fanboylar kendini belli etmis hemen. Sikayetvar’a girip sikayetlere bir bakmani tavsiye ederim. Forumlarada bakman kullanici deneyimleri acisindan sana bilgi verecektir. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, berbat bir teknik servisi var ve kotu malzeme kullaniliyor cihazlarinda. Reklam konusunda cok iyiler bu sebeple satislari cok yuksek. Bence pisman olmamak istiyorsan Lenovo almalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…