349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 28 Temmuz 2020 #11 olyhee dedi: 1. sistemin 16 GB RAM'i var ve ekran kartı 1650 Ti bence o yüzden. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.
olyhee dedi: 1. sistemin 16 GB RAM'i var ve ekran kartı 1650 Ti bence o yüzden. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.
LossSantos Megapat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 743 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Ağustos 2020 #12 Oyun performansı olarak ben 1.yi alırdım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunda 2 ekran kartı arası farkları görüyoruz. İşlemcisi evet 2.'nin daha iyi ama oyun odaklı kesinlikle 1'i alırdım.
Oyun performansı olarak ben 1.yi alırdım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunda 2 ekran kartı arası farkları görüyoruz. İşlemcisi evet 2.'nin daha iyi ama oyun odaklı kesinlikle 1'i alırdım.
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #13 Orion Nebula dedi: İlk yazdığını al gitsin. Bende Monster kullanıyorum, ekranı çok iyi değil ona göre al. Genişletmek için tıkla... Çok mu kötü?
Orion Nebula dedi: İlk yazdığını al gitsin. Bende Monster kullanıyorum, ekranı çok iyi değil ona göre al. Genişletmek için tıkla... Çok mu kötü?