Arkadaşlar merhaba, bir Monster Abra A7 v12.2 sahibiyim. Merak ettiğim bir şey var: Bu laptop 8K video açar mı? (4K açıyor.)
Evet ama cidden 4k açıyor. Aynı videoyu yan yana 1080p ve 4k olarak açtım ve farkı gördüm :T1080p ekranın var. En fazla 1080p gösterir. 4K da açsan 8K da açsan 1080p görürsün. 2K bile göstermez. O açıp açmamayla değil, donanımla ilgili.
O gördüğünüz 4K değil, psikolojik bir şey. 1080P dışında daha yüksek değer gösteremez.Evet ama cidden 4k açıyor. Aynı videoyu yan yana 1080p ve 4k olarak açtım ve farkı gördüm :T
O gördüğünüz 4K değil, psikolojik bir şey. 1080p dışında daha yüksek değer gösteremez.
Görüntü tabii ki keskinleşir ama arkadaş daha kaliteli gördüğünü düşünmesin diye dedim. İsterse 8K açsın görüntü o kadar keskin olacak ki kötü gözükecek.Psikolojik değil. Eğer 1080p monitörde 4K video açarsanız keskinleştirir detayları. Bu bariz şekilde görülebilecek bir şey. Sanırım bu "downscale" oluyordu. Emin değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.