M Mustafaykc Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Laptopum için SSD alıp takacağım fakat SSD yuvasının boyutunu öğrenemedim bilen varsa yardımcı olabilir mi? Şimdi SSD'yi alsam ve sığmazsa kötü olur.
Laptopum için SSD alıp takacağım fakat SSD yuvasının boyutunu öğrenemedim bilen varsa yardımcı olabilir mi? Şimdi SSD'yi alsam ve sığmazsa kötü olur.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.342 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #2 Mustafaykc dedi: Laptopum için SSD alıp takacağım fakat SSD yuvasının boyutunu öğrenemedim bilen varsa yardımcı olabilir mi? Şimdi SSD'yi alsam ve sığmazsa kötü olur. Genişletmek için tıkla... Monster ile iletişime geçebilirsiniz. Veya isterseniz kendiniz içini açıp bakabilirsiniz. Son düzenleme: 15 Şubat 2025
Mustafaykc dedi: Laptopum için SSD alıp takacağım fakat SSD yuvasının boyutunu öğrenemedim bilen varsa yardımcı olabilir mi? Şimdi SSD'yi alsam ve sığmazsa kötü olur. Genişletmek için tıkla... Monster ile iletişime geçebilirsiniz. Veya isterseniz kendiniz içini açıp bakabilirsiniz.
K kesikparmak Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 15 Şubat 2025 #3 m2 SSD alman gerekiyor.
M Mustafaykc Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #4 kesikparmak dedi: m2 SSD alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... m2 lerin farklı boyutları varmış onun için sormuştum soruyu Einstein dedi: Monster ile iletişime geçebilirsiniz. Veya isterseniz kendiniz içini açıp bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mail atsam yeter mi desteğe.
kesikparmak dedi: m2 SSD alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... m2 lerin farklı boyutları varmış onun için sormuştum soruyu Einstein dedi: Monster ile iletişime geçebilirsiniz. Veya isterseniz kendiniz içini açıp bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mail atsam yeter mi desteğe.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.342 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #5 Mustafaykc dedi: M.2'lerin farklı boyutları varmış onun için sormuştum soruyuEki Görüntüle 2424748 Mail atsam yeter mi desteğe. Genişletmek için tıkla... Evet mail atabilirsiniz.
Mustafaykc dedi: M.2'lerin farklı boyutları varmış onun için sormuştum soruyuEki Görüntüle 2424748 Mail atsam yeter mi desteğe. Genişletmek için tıkla... Evet mail atabilirsiniz.
K kesikparmak Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 15 Şubat 2025 #6 güncel olan m2 ler NVMe olanlar. Hani yüksek ihtimalle Monster'ın tüm notebookları nvme kullanıyordur ama yine de kesin olarak versiyonundan emin olamıyorum. Aslında kasanı açıp bakarsan diş yapısından anlarsın kolayca.
güncel olan m2 ler NVMe olanlar. Hani yüksek ihtimalle Monster'ın tüm notebookları nvme kullanıyordur ama yine de kesin olarak versiyonundan emin olamıyorum. Aslında kasanı açıp bakarsan diş yapısından anlarsın kolayca.
deniros Femtopat Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #7 Merhaba Monster'dan bilgi alabildiniz mi? Ben de aynı bilgisayarı kullanıyorum SSD almayı düşünüyorum siz ne aldınız acaba ve memnun musunuz?
Merhaba Monster'dan bilgi alabildiniz mi? Ben de aynı bilgisayarı kullanıyorum SSD almayı düşünüyorum siz ne aldınız acaba ve memnun musunuz?