Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #11 Kleyn dedi: Bunun içinde EFI vardı değil mi? Comet Lake dizüstü Config'i ile deneyince ne hatası alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Comet Lake Config'i ne bilmiyorum ve RAW dosyası olduğu için içinde ne var şu an bilmiyorum balenaEtcher ile flashlıyorum şu an.
Kleyn dedi: Bunun içinde EFI vardı değil mi? Comet Lake dizüstü Config'i ile deneyince ne hatası alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Comet Lake Config'i ne bilmiyorum ve RAW dosyası olduğu için içinde ne var şu an bilmiyorum balenaEtcher ile flashlıyorum şu an.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #12 Ben EFI dosyası istediğiniz için USB'ye yazılı olarak saydım.
Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #13 Anladım, bu işlerde yeniyim o arkada flashlarken bende EFI araştırıyordum gördüğüm kadarıyla doğru EFI çok önemliymiş.
Anladım, bu işlerde yeniyim o arkada flashlarken bende EFI araştırıyordum gördüğüm kadarıyla doğru EFI çok önemliymiş.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #14 Şinasi dedi: Anladım, bu işlerde yeniyim o arkada flashlarken bende EFI araştırıyordum gördüğüm kadarıyla doğru EFI çok önemliymiş. Genişletmek için tıkla... Evet önemli. EFI'nin içerisinde sürücüler barınıyor.
Şinasi dedi: Anladım, bu işlerde yeniyim o arkada flashlarken bende EFI araştırıyordum gördüğüm kadarıyla doğru EFI çok önemliymiş. Genişletmek için tıkla... Evet önemli. EFI'nin içerisinde sürücüler barınıyor.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #15 Şinasi dedi: Anladım, bu işlerde yeniyim o arkada flashlarken bende EFI araştırıyordum gördüğüm kadarıyla doğru EFI çok önemliymiş. Genişletmek için tıkla... İlk olarak normal ayarlı Config ile deneyip sonrasında hata alırsak Config'i değiştiriyoruz. Çünkü kextlerin çakışması olası ilk deneyimde saf bir EFI önemli. Umut Nas dedi: Evet önemli. EFI'nin içerisinde sürücüler barınıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru EFI olmasa, biz kendimiz ekleyecek miyiz o kextleri?
Şinasi dedi: Anladım, bu işlerde yeniyim o arkada flashlarken bende EFI araştırıyordum gördüğüm kadarıyla doğru EFI çok önemliymiş. Genişletmek için tıkla... İlk olarak normal ayarlı Config ile deneyip sonrasında hata alırsak Config'i değiştiriyoruz. Çünkü kextlerin çakışması olası ilk deneyimde saf bir EFI önemli. Umut Nas dedi: Evet önemli. EFI'nin içerisinde sürücüler barınıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru EFI olmasa, biz kendimiz ekleyecek miyiz o kextleri?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #16 Kleyn dedi: Doğru EFI olmasa, biz kendimiz ekleyecek miyiz o kextleri? Genişletmek için tıkla... Ekleyebiliriz tabii ki. Ama hazır EFI gibisi yok. Kext ekle Config'e işle falan. Yorucu iş benim gözümde.
Kleyn dedi: Doğru EFI olmasa, biz kendimiz ekleyecek miyiz o kextleri? Genişletmek için tıkla... Ekleyebiliriz tabii ki. Ama hazır EFI gibisi yok. Kext ekle Config'e işle falan. Yorucu iş benim gözümde.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #17 Umut Nas dedi: Ekleyebiliriz tabii ki. Ama hazır EFI gibisi yok. Kext ekle Config'e işle falan. Yorucu iş benim gözümde. Genişletmek için tıkla... Monster cihazlar için Tonfang'in uygulaması var zaten. Ve senin attığın hazır EFI değil dediğim gibi saf bir EFI. Buradan direkt hazır EFI oluşturabilirsiniz cihazınız için tabii destek listesinde varsa. GitHub - kirainmoe/tongfang-utility: Tongfang Utility - An all-in-one hackintosh utility for Tongfang laptops.
Umut Nas dedi: Ekleyebiliriz tabii ki. Ama hazır EFI gibisi yok. Kext ekle Config'e işle falan. Yorucu iş benim gözümde. Genişletmek için tıkla... Monster cihazlar için Tonfang'in uygulaması var zaten. Ve senin attığın hazır EFI değil dediğim gibi saf bir EFI. Buradan direkt hazır EFI oluşturabilirsiniz cihazınız için tabii destek listesinde varsa. GitHub - kirainmoe/tongfang-utility: Tongfang Utility - An all-in-one hackintosh utility for Tongfang laptops.
Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #18 Kleyn dedi: Monster cihazlar için Tonfang'in uygulaması var zaten. Ve senin attığın hazır EFI değil dediğim gibi saf bir EFI. Buradan direkt hazır EFI oluşturabilirsiniz cihazınız için tabii destek listesinde varsa. GitHub - kirainmoe/tongfang-utility: Tongfang Utility - An all-in-one hackintosh utility for Tongfang laptops. Genişletmek için tıkla... Bunu bende gördüm bir video da işime yarar mı sizce.
Kleyn dedi: Monster cihazlar için Tonfang'in uygulaması var zaten. Ve senin attığın hazır EFI değil dediğim gibi saf bir EFI. Buradan direkt hazır EFI oluşturabilirsiniz cihazınız için tabii destek listesinde varsa. GitHub - kirainmoe/tongfang-utility: Tongfang Utility - An all-in-one hackintosh utility for Tongfang laptops. Genişletmek için tıkla... Bunu bende gördüm bir video da işime yarar mı sizce.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #19 Şinasi dedi: Bunu bende gördüm bir video da işime yarar mı sizce. Genişletmek için tıkla... Yani şu an telefondayım bakamıyorum. Modeliniz varsa direkt buradan hazır EFI alın. Yalnız SSD'niz sıkıntı çıkarabilir.
Şinasi dedi: Bunu bende gördüm bir video da işime yarar mı sizce. Genişletmek için tıkla... Yani şu an telefondayım bakamıyorum. Modeliniz varsa direkt buradan hazır EFI alın. Yalnız SSD'niz sıkıntı çıkarabilir.
Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #20 Kleyn dedi: Yani şu an telefondayım bakamıyorum. Modeliniz varsa direkt buradan hazır EFI alın. Yalnız SSD'niz sıkıntı çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım Monterey sıkıntısız kurulursa ekranım 120Hz çalışmaya devam eder mi?
Kleyn dedi: Yani şu an telefondayım bakamıyorum. Modeliniz varsa direkt buradan hazır EFI alın. Yalnız SSD'niz sıkıntı çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım Monterey sıkıntısız kurulursa ekranım 120Hz çalışmaya devam eder mi?