Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #51 Kleyn dedi: Hayır, sadece görünen dosyayı değiştirin. Evet o dosyadır. Genişletmek için tıkla... Tamam yaptım.
Kleyn dedi: Hayır, sadece görünen dosyayı değiştirin. Evet o dosyadır. Genişletmek için tıkla... Tamam yaptım.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #52 Şinasi dedi: Tamam yaptım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır boot etmeyi deneyin.
Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #53 Burası geldi.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #54 Şinasi dedi: Burası geldi. Eki Görüntüle 1512471 Genişletmek için tıkla... Install macOS Monterey deyin. Sonraki gelecek olan pencereyi atın. Biraz zaman alabilir.
Şinasi dedi: Burası geldi. Eki Görüntüle 1512471 Genişletmek için tıkla... Install macOS Monterey deyin. Sonraki gelecek olan pencereyi atın. Biraz zaman alabilir.
Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #55 Umut Nas dedi: Install macOS Monterey deyin. Sonraki gelecek olan pencereyi atın. Biraz zaman alabilir. Genişletmek için tıkla... Bastım ekranda birkaç yazı çıktı sonra gene aynı yere attı.
Umut Nas dedi: Install macOS Monterey deyin. Sonraki gelecek olan pencereyi atın. Biraz zaman alabilir. Genişletmek için tıkla... Bastım ekranda birkaç yazı çıktı sonra gene aynı yere attı.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #56 Şinasi dedi: Bastım ekranda birkaç yazı çıktı sonra gene aynı yere attı. Genişletmek için tıkla... CleanNVRAM yapıp tekrar deneyin.
Şinasi dedi: Bastım ekranda birkaç yazı çıktı sonra gene aynı yere attı. Genişletmek için tıkla... CleanNVRAM yapıp tekrar deneyin.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #57 Şinasi dedi: Bastım ekranda birkaç yazı çıktı sonra gene aynı yere attı. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yazıları video kaydına alıp atar mısınız?
Şinasi dedi: Bastım ekranda birkaç yazı çıktı sonra gene aynı yere attı. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yazıları video kaydına alıp atar mısınız?
Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #58 Kleyn dedi: Dediğiniz yazıları video kaydına alıp atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Watch 20w7vz | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com Umut Nas dedi: Cleannvram yapıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Cleannvram yaptım install dedim Apple logosu çıktı sonra geri attı kurulum ekranına.
Kleyn dedi: Dediğiniz yazıları video kaydına alıp atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Watch 20w7vz | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com Umut Nas dedi: Cleannvram yapıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Cleannvram yaptım install dedim Apple logosu çıktı sonra geri attı kurulum ekranına.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #59 Şinasi dedi: Watch 20w7vz | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com Denedim olmadı. Cleannvram yaptım install dedim Apple logosu çıktı sonra geri attı kurulum ekranına. Genişletmek için tıkla... Cihazın altındaki kodu söyleyebilir misiniz? Monster cihazların alt tarafına yapıştırılmış barkod tarzı bir kağıdın üzerinde, GK7CP6RXXXXXXXXXX şeklinde bir numara bulunur. İlk 7 tanesi önemli sadece.
Şinasi dedi: Watch 20w7vz | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com Denedim olmadı. Cleannvram yaptım install dedim Apple logosu çıktı sonra geri attı kurulum ekranına. Genişletmek için tıkla... Cihazın altındaki kodu söyleyebilir misiniz? Monster cihazların alt tarafına yapıştırılmış barkod tarzı bir kağıdın üzerinde, GK7CP6RXXXXXXXXXX şeklinde bir numara bulunur. İlk 7 tanesi önemli sadece.
Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #60 NKNH79D