Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #81 Şinasi dedi: Bilmiyorun nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan CFG lock diye.
Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #82 Kleyn dedi: BIOS'tan CFG lock diye. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey bulamadım BIOS'ta.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #83 Şinasi dedi: Öyle bir şey bulamadım BIOS'ta. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben yeni bir EFI ayarlıyorum. EFI hazırlama işlemini devam ettirmekteyim şu an. Haberiniz olsun. Son düzenleme: 9 Eylül 2022
Şinasi dedi: Öyle bir şey bulamadım BIOS'ta. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben yeni bir EFI ayarlıyorum. EFI hazırlama işlemini devam ettirmekteyim şu an. Haberiniz olsun.
Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #84 Kleyn dedi: Tamamdır ben yeni bir EFI ayarlıyorum. EFI hazırlama işlemini devam ettirmekteyim şu an. Haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Kleyn dedi: Tamamdır ben yeni bir EFI ayarlıyorum. EFI hazırlama işlemini devam ettirmekteyim şu an. Haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #85 Şinasi dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu EFI ile dener misiniz? Yine aynı şekilde EFI'yi atıyorsunuz. Technopat Monster EFI.zip
Şinasi dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu EFI ile dener misiniz? Yine aynı şekilde EFI'yi atıyorsunuz. Technopat Monster EFI.zip
Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #86 Kleyn dedi: Bu EFI ile dener misiniz? Yine aynı şekilde EFI'yi atıyorsunuz. Technopat Monster EFI.zip Genişletmek için tıkla... Hızlıca bir sürü yazı geliyor sonra gidiyor videosunu atayım mı? Bir de boot seçerken hem USB hem OpenCore gözüküyor ben USB'yi seçiyorum.
Kleyn dedi: Bu EFI ile dener misiniz? Yine aynı şekilde EFI'yi atıyorsunuz. Technopat Monster EFI.zip Genişletmek için tıkla... Hızlıca bir sürü yazı geliyor sonra gidiyor videosunu atayım mı? Bir de boot seçerken hem USB hem OpenCore gözüküyor ben USB'yi seçiyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #87 Şinasi dedi: Hızlıca bir sürü yazı geliyor sonra gidiyor videosunu atayım mı? Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranı geliyorsa sorun yok. Onu sonradan -v ayarlayarak düzenleriz.
Şinasi dedi: Hızlıca bir sürü yazı geliyor sonra gidiyor videosunu atayım mı? Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranı geliyorsa sorun yok. Onu sonradan -v ayarlayarak düzenleriz.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #88 Şinasi dedi: Hızlıca bir sürü yazı geliyor sonra gidiyor videosunu atayım mı? Bir de boot seçerken hem USB hem OpenCore gözüküyor ben USB'yi seçiyorum. Genişletmek için tıkla... -v Ayarlı zaten EFI USB'nin içinde hata log dosyası olacak onu bana gönderir misiniz acaba lütfen?
Şinasi dedi: Hızlıca bir sürü yazı geliyor sonra gidiyor videosunu atayım mı? Bir de boot seçerken hem USB hem OpenCore gözüküyor ben USB'yi seçiyorum. Genişletmek için tıkla... -v Ayarlı zaten EFI USB'nin içinde hata log dosyası olacak onu bana gönderir misiniz acaba lütfen?
Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #89 Böyle oluyor. Watch n81655 | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #90 Şinasi dedi: Böyle oluyor. Watch n81655 | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla... USB'de ki log dosyasını atar mısınız acaba? Oradan daha net çıkarım yapabilirim.
Şinasi dedi: Böyle oluyor. Watch n81655 | Streamable Watch this video on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla... USB'de ki log dosyasını atar mısınız acaba? Oradan daha net çıkarım yapabilirim.