Monster Abra A7 v12.4.1 boot failed hatası

Mekselinab

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar.
Daha bugün elime ulaşan Monster Abra A7 v12.4.1 notebookum ekteki hatayı veriyor. Daha önce başına gelmiş olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG-20210401-WA0063.jpeg
    IMG-20210401-WA0063.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleyen: Moderatör:
SSD veya HDD, cihazlarını göremiyor sistem. Düzgün takılmamış olabilir, bir sorun olabilir depolama aygıtlarında, kronik sorunlu olabilir veya siz doğru şekilde yapmıyorsunuz işlemi.

SSD veya HDD, cihazlarını göremiyor sistem. Düzgün takılmamış olabilir, bir sorun olabilir depolama aygıtlarında, kronik sorunlu olabilir veya siz doğru şekilde yapmıyorsunuz işlemi.

Hocam SSD'yi çıkarıp taktım yine aynı hata veriyor. Herhangi bir işlemde yapmadım Free dos olarak aldım bismillah çekip düğmeye bastım karşımda bu hata.
Hocam SSD'yi çıkarıp taktım yine aynı hata veriyor. Herhangi bir işlemde yapmadım Free dos olarak aldım bismillah çekip düğmeye bastım karşımda bu hata.
Ayrıca içine win10 kurulu olan bir hdd taktım yine aynı sorun.

Muhtemelen HDD veya SSD bozulmuş. Eğer garantisi devam ediyorsa -anladığım kadarıyla devam ediyor- bilgisayarını garantiye vermen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı