dürüm lavaşı Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 79 3 Temmuz 2021 #1 Arkadaşım Abra A7 V12.4.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu ürünü mağazasından bugün satın aldı. Açmış açınca direk BIOS'a atması gerekiyormuş ama siyah ekranda duruyormuş. Bilen yardım ederse sevinirim.
Arkadaşım Abra A7 V12.4.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu ürünü mağazasından bugün satın aldı. Açmış açınca direk BIOS'a atması gerekiyormuş ama siyah ekranda duruyormuş. Bilen yardım ederse sevinirim.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 3 Temmuz 2021 #2 Açma düğmesine biraz basılı tutmayı denediniz mi? Veya BIOS tuşuna basmayı?
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 3 Temmuz 2021 #3 dürüm lavaşı dedi: Arkadaşım Abra A7 V12.4.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu ürünü mağazasından bugün satın aldı. Açmış açınca direk BIOS'a atması gerekiyormuş ama siyah ekranda duruyormuş. Bilen yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Açılınca direk BİOS'a atmaz BİOS tuşuna basmasını söyleyin. F2 tuşu BIOS tuşudur Monsterlar da.
dürüm lavaşı dedi: Arkadaşım Abra A7 V12.4.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu ürünü mağazasından bugün satın aldı. Açmış açınca direk BIOS'a atması gerekiyormuş ama siyah ekranda duruyormuş. Bilen yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Açılınca direk BİOS'a atmaz BİOS tuşuna basmasını söyleyin. F2 tuşu BIOS tuşudur Monsterlar da.
N Nitroted Guy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 187 Çözümler 2 3 Temmuz 2021 #4 BIOS'a atmasa ne olur ki direk Windows'u kurun işte hem BIOS tuşuna basmanız lazım benim bildiğim kadarıyla hiçbir cihaz açılışta direk BIOS'a atmaz.
BIOS'a atmasa ne olur ki direk Windows'u kurun işte hem BIOS tuşuna basmanız lazım benim bildiğim kadarıyla hiçbir cihaz açılışta direk BIOS'a atmaz.
nounmation Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #5 Merhaba bende de bilgisayar aciliyor sesi geliyor ama ekran simsiyah hiçbir şey gozukmuyor yardimci olabilecek biri var mı?
Merhaba bende de bilgisayar aciliyor sesi geliyor ama ekran simsiyah hiçbir şey gozukmuyor yardimci olabilecek biri var mı?