Monster Abra A7 v12.4 HDMI üzerinden 60 Hz görüntü vermiyor

• Konuyu başlatan B3R4T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.168

B3R4T

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler konu başlığında da belirttiğim gibi bu sorunu yaşıyorum. Laptopun kendi ekranı 144 Hz. Onunla oyun oynarken hiçbir sıkıntı yok fakat televizyona HDMI ile bağlayıp Windows ayarlarından 2. ekranın ekran yenileme hızını maximum 30 Hz e kadar çıkarabiliyorum. Bu durumda grafikler çok düşük olsa dahi oyun kasıyormuş hissi veriyor. Bunu nasıl halledebilirim? Aynı kablo masaüstü PC ile denendi, onda hiçbir sıkıntı çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler konu başlığında da belirttiğim gibi bu sorunu yaşıyorum. Laptopun kendi ekranı 144 Hz. Onunla oyun oynarken hiçbir sıkıntı yok fakat televizyona HDMI ile bağlayıp Windows ayarlarından 2. ekranın ekran yenileme hızını maximum 30 Hz e kadar çıkarabiliyorum. Bu durumda grafikler çok düşük olsa dahi oyun kasıyormuş hissi veriyor. Bunu nasıl halledebilirim? Aynı kablo masaüstü PC ile denendi, onda hiçbir sıkıntı çıkmıyor.

Ekranın o çözünürlükte 30Hz desteklediğini düşünüyorum.

GRUNDIG 55GFU7900 55" 139 CM 4K UHD ANDROİD SMART TV​

Televizyonun modeli budur fakat sıkıntının Pc den kaynaklandığını düşünüyorum. @V. Scaletta sizin dediğinizi eve gidince deneye bilirim
Çözümü şöyle.

Bilgisayara hdmı baglantısını yapıyoruz sonra ctrl + p yapıp gelin ekrandan yenileyi seçiyoruz 1080p çözünürlükte 72 fps 60 hz yüksek grafikler ile oyunu oynamayı başardım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı