Monster Abra A7 V12.4 laptop için Gigabyte G24F-2 monitör alınır mı?

Bütçe
3000-3500

EmirSimi

Zeptopat
Daha fazla  
Monitör
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz
Aşağıdaki Monster bilgisayarıma monitör almak istiyorum ancak uyumlu olup olmadıgını nasıl anlayacağımı bilmiyorum. Monster canlı desteğe sordum monitörü bizden almadıgınız için bilgi veremeyiz dediler.

Bilgisayarım: Abra A7 V12.4 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Monitör: GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA

Bu monitörü alsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Uyuşmazlık vs. DisplayPort girişleri farklı görünüyor ama HDMI ile bağlayabilir miyim? Bunun bana bir eksisi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

HDMI ile yaşamazsınız sanırım.

HDMI ile yaşamazsınız sanırım.
hdmi ile bağlamanın display portla bağlamaya kıyasla bir farkı olur mu sipariş etmem lazım 1-2güne ama herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum

HDMI ile bağlamanın DisplayPort'la bağlamaya kıyasla bir farkı olur mu sipariş etmem lazım 1-2güne ama herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum.

Bir fark olmuyor diye biliyorum hocam.

Bir fark olmuyor diye biliyorum hocam.
Bazı videolarda bazı laptoplar monitöre tam oturmuyor ekran uzuyor gibi pixelleşiyor ya da bulanıklaşıyor bu neden oluyor? Ben yaşar mıyım bu laptop ve monitör ile? Ve gecikme yaşar mıyım?

Bazı videolarda bazı laptoplar monitöre tam oturmuyor ekran uzuyor gibi pixelleşiyor ya da bulanıklaşıyor bu neden oluyor? Ben yaşar mıyım bu laptop ve monitör ile? Ve gecikme yaşar mıyım?

Yaşarsanız iade edersiniz hocam iade etmek istemezseniz HDMI'de sorun olursa DP DP'de sorun olursa HDMI denersiniz sıkıntı olacağını sanmam ilerdeki yaz bende laptopuma monitör alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…