Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 RAM 16gb SSD veya HDD modeli 500gb Ekran kartı GTX 1650 İşlemci i5-11400h Şu ana kadar 10'dan fazla oldu. Hepsini Valorant oynarken yaşadım. Bilgisayar elime ulaştıktan sonra hemen sürücüleri kurdum (verdikleri flashtan). Minidump dosyası: Minidump Monster Abra A7 V12.5.3, Windows 11 16 GB RAM'lik versiyonu. Son düzenleme: 7 Temmuz 2022
Şu ana kadar 10'dan fazla oldu. Hepsini Valorant oynarken yaşadım. Bilgisayar elime ulaştıktan sonra hemen sürücüleri kurdum (verdikleri flashtan). Minidump dosyası: Minidump Monster Abra A7 V12.5.3, Windows 11 16 GB RAM'lik versiyonu.
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #2 Harici klavye takılıysa çıkarmayı deneyin, Chipset ve Wi-Fi sürücüsü güncelleyin. Abra A7 V12 Sürücü Sayfası Sayfamızda Abra A7 V12 Sürücüleri Bulunmaktadır. www.monsternotebook.com.tr Artı 0 Eksi
Harici klavye takılıysa çıkarmayı deneyin, Chipset ve Wi-Fi sürücüsü güncelleyin. Abra A7 V12 Sürücü Sayfası Sayfamızda Abra A7 V12 Sürücüleri Bulunmaktadır. www.monsternotebook.com.tr
KS KS Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 Vastrensien dedi: Harici klavye takılıysa çıkarmayı deneyin, Chipset ve Wi-Fi sürücüsü güncelleyin. Abra A7 V12 Sürücü Sayfası Sayfamızda Abra A7 V12 Sürücüleri Bulunmaktadır. www.monsternotebook.com.tr Genişletmek için tıkla... Hiç bir fark olmadı. Artı 0 Eksi
Vastrensien dedi: Harici klavye takılıysa çıkarmayı deneyin, Chipset ve Wi-Fi sürücüsü güncelleyin. Abra A7 V12 Sürücü Sayfası Sayfamızda Abra A7 V12 Sürücüleri Bulunmaktadır. www.monsternotebook.com.tr Genişletmek için tıkla... Hiç bir fark olmadı.
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #4 Acerdll dedi: Hiç bir fark olmadı. Genişletmek için tıkla... Fark olmadı anlamında mavi ekran mı yediniz DMP dosyalarını paylaşın. Artı 0 Eksi
Acerdll dedi: Hiç bir fark olmadı. Genişletmek için tıkla... Fark olmadı anlamında mavi ekran mı yediniz DMP dosyalarını paylaşın.
KS KS Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #5 Vastrensien dedi: Fark olmadı anlamında mavi ekran mı yediniz DMP dosyalarını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Evet yedim ama dmp dosyaları kalmadı atacağım zaman bakmıştım yine aynı kbd yüzünden olmuştu oda. Hocam sizi etiketlemeyi unutmuşum dün yine yedim fakat minidump silinmiş PC'yi kapat aç yaptım diye sanırım. @Plyra Son düzenleme: 12 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Vastrensien dedi: Fark olmadı anlamında mavi ekran mı yediniz DMP dosyalarını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Evet yedim ama dmp dosyaları kalmadı atacağım zaman bakmıştım yine aynı kbd yüzünden olmuştu oda. Hocam sizi etiketlemeyi unutmuşum dün yine yedim fakat minidump silinmiş PC'yi kapat aç yaptım diye sanırım. @Plyra