Monster Abra A7 v12.5.3 vs Acer Nitro AN515-57

Bütçe
15000

Hardall seven

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.

Monster Abra A7 V12.5.3 Acer Nitro An515-57
Bu 2 model arasında kaldım. Monster'de 17 inç olması ve ömür boyu bakım beni cezbetti. Ama Clevo kasa yorumları iyi değil ve önerilmiyor. Acer 8 GB RAM var ama sonradan ekleme yapabilirim. Amacım uzun zaman ve sorunsuz şekilde kullanmak.

Teşekkürler.

@aegeanfisk

Son düzenleme:
Acer olanı aldım ve aktif olarak kullanıyorum. Ben yanında 8GB RAM'de sipariş vermiştim onu da taktım. Deneyimlerimden bahsedecek olursam saatlerce Cyberpunk 2077, Skyrim SE, Genshin Impact, Borderlands 3 oynamama rağmen cihazın sıcaklık değerleri stabildi. Oyun deneyimim de oldukça iyiydi. Ürünün tasarımı da çok hoş ama biraz parmak izi bırakıyor. Windows 10 kurdum. Çok hızlı kesinlikle Windows 10 Home 22h2 sürümünü tavsiye ederim. Clevo kasa Monster'a hiç bulaşmayın. Bence şuan 13.900 TL bütçede en alınası model Acer olan. RAM'le birlikte bile Monster'dan daha ucuza denk geliyor. İnanın çok araştırdım. 400 küsür lirayada Kingston RAM aldım. Kesinlikle size de tavsiye ederim cihazınızın performansından tam yararlanırsınız. Onun da linkini şuraya bırkayım. Çünkü bu RAM uyumlu;
https://www.hepsiburada.com/kingston-value-8gb-3200-mhz-ddr4-sodimm-ram-kvr32s22s8-8-p-HBV00000WMRXK

Not: Başka 2 konuya attığım mesajı buraya da değiştirerek yapıştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…