gutibey Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 953 Çözümler 7 Yer Almería, İspanya 6 Ağustos 2022 #21 Emin Durden dedi: Kendim RAM takviyesi yapsam garantisi bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Lenovo, Dell ve ASUS gibi markaların RAM veya SSD gibi takviyelere izin verdiğini biliyorum ancak HP konusunda çok bir bilgim yok. @Ege Hanedar
Emin Durden dedi: Kendim RAM takviyesi yapsam garantisi bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Lenovo, Dell ve ASUS gibi markaların RAM veya SSD gibi takviyelere izin verdiğini biliyorum ancak HP konusunda çok bir bilgim yok. @Ege Hanedar
Emin Durden Femtopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #22 gutibey dedi: Lenovo, Dell ve ASUS gibi markaların RAM veya SSD gibi takviyelere izin verdiğini biliyorum ancak HP konusunda çok bir bilgim yok. @Ege Hanedar Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
gutibey dedi: Lenovo, Dell ve ASUS gibi markaların RAM veya SSD gibi takviyelere izin verdiğini biliyorum ancak HP konusunda çok bir bilgim yok. @Ege Hanedar Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.731 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 6 Ağustos 2022 #23 Veriyor diye biliyorum, gene de arayıp sormanizda fayda var.
gutibey Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 953 Çözümler 7 Yer Almería, İspanya 6 Ağustos 2022 #24 Emin Durden dedi: Anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Az önce baktım, bazı modellerde izin veriyormuş, bazı modellerde vidaya bile çok dikkat ederek kasayı açıp takmak gerekiyormuş ne alakaysa Siz yine de alınca servisle görüşün.
Emin Durden dedi: Anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Az önce baktım, bazı modellerde izin veriyormuş, bazı modellerde vidaya bile çok dikkat ederek kasayı açıp takmak gerekiyormuş ne alakaysa Siz yine de alınca servisle görüşün.
Emin Durden Femtopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #25 Ege Hanedar dedi: Veriyor diye biliyorum, gene de arayıp sormanizda fayda var. Genişletmek için tıkla... Peki, arayacağım.
Ege Hanedar dedi: Veriyor diye biliyorum, gene de arayıp sormanizda fayda var. Genişletmek için tıkla... Peki, arayacağım.