Monster Abra A7 v13.1 DDR 4 RAM yükseltme

• Konuyu başlatan kaniel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.226

kaniel

Hectopat
Yer
Yurt Odası
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımda Single Channel 8 GB RAM var 1 de boş RAM slotu var. RAM'i 16 GB yapmak istiyorum fakat daha önce hiç denemediğim bir şey olduğu için danışmak istedim. Görseldeki RAM'e uygun RAM buldum fakat kendim değiştirdiğimde sıkıntı olur mu? Garanti konusunda kapağı açınca garantisi geçersiz olmuyor sanırım ama emin değilim. Monster bayisinde ne kadar ücret alırlar? Eğer çok fiyat farkı yoksa orada da yaptırabilirim.

CPU-Z  8.10.2021 15_14_46.png

bahsettiğim ram

Bilgisayarımda Single Channel 8 GB RAM var 1 de boş RAM slotu var. RAM'i 16 GB yapmak istiyorum fakat daha önce hiç denemediğim bir şey olduğu için danışmak istedim. Görseldeki RAM'e uygun RAM buldum fakat kendim değiştirdiğimde sıkıntı olur mu? Garanti konusunda kapağı açınca garantisi geçersiz olmuyor sanırım ama emin değilim. Monster bayisinde ne kadar ücret alırlar? Eğer çok fiyat farkı yoksa orada da yaptırabilirim.

Eki Görüntüle 1183735

bahsettiğim ram
Hocam bütün firmalarda kapağı sen açarsan garanti dışı kalır en iyisi Kadıköy monster bayiye danışmanız olacaktır.

Ustam hangi RAM'i aldın CL değeri nedir bilgi verebilir misin sistemimiz aynı bende almak istiyorum bilgisayar da sürekli iş olduğu içinde gönderemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı