jwamin Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 417 Çözümler 2 4 Aralık 2021 #11 En basit yöntem hazır USB almanız olacaktır.
NorthTribale Decapat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #12 Hacı kargo gecikti biraz yarın gelirse kuracağım haber ederim teşekkürler Pogostick dedi: EtchDroid uygulaması var Play Store'da. Bu uygulama ile Windows 10 USB'si hazırlayabilirsin. OTG kablon ve 8 GB veya üstü bir USB belleğin(32 GB üstü hata veriyor) olmalı. USB hazır olunca, takar yüklemeni yapar Genişletmek için tıkla... Type-C lazım değil mi bunun için hacı?
Hacı kargo gecikti biraz yarın gelirse kuracağım haber ederim teşekkürler Pogostick dedi: EtchDroid uygulaması var Play Store'da. Bu uygulama ile Windows 10 USB'si hazırlayabilirsin. OTG kablon ve 8 GB veya üstü bir USB belleğin(32 GB üstü hata veriyor) olmalı. USB hazır olunca, takar yüklemeni yapar Genişletmek için tıkla... Type-C lazım değil mi bunun için hacı?
P Pogostick Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 322 Çözümler 4 Daha fazla Meslek Bilgisayar Mühendisliği Programı Öğrencisi 6 Aralık 2021 #13 NorthTribale dedi: Hacı kargo gecikti biraz yarın gelirse kuracağım haber ederim teşekkürler Type-C lazım değil mi bunun için hacı? Genişletmek için tıkla... Yani OTG kablosu da yoksa zaten harici bir bilgisayar gerekecek. Başka alternatif yok ki.
NorthTribale dedi: Hacı kargo gecikti biraz yarın gelirse kuracağım haber ederim teşekkürler Type-C lazım değil mi bunun için hacı? Genişletmek için tıkla... Yani OTG kablosu da yoksa zaten harici bir bilgisayar gerekecek. Başka alternatif yok ki.
NorthTribale Decapat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #14 Pogostick dedi: Yani OTG kablosu da yoksa zaten harici bir bilgisayar gerekecek. Başka alternatif yok ki. Genişletmek için tıkla... Neyse hallettim simdide Valorant'dan van 1067 hatası alıyorum...
Pogostick dedi: Yani OTG kablosu da yoksa zaten harici bir bilgisayar gerekecek. Başka alternatif yok ki. Genişletmek için tıkla... Neyse hallettim simdide Valorant'dan van 1067 hatası alıyorum...
P Pogostick Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 322 Çözümler 4 Daha fazla Meslek Bilgisayar Mühendisliği Programı Öğrencisi 7 Aralık 2021 #15 NorthTribale dedi: Neyse hallettim simdide Valorant'dan van 1067 hatası alıyorum... Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu çözüme bakabilirsin.
NorthTribale dedi: Neyse hallettim simdide Valorant'dan van 1067 hatası alıyorum... Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu çözüme bakabilirsin.