tkg Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Program larva mavi ekran alıyorum. Bilgisayar çığa götürdüm çözemedi garantiye yolladım çözemedim. Mavi ekran hatası yüzünden metalim patladı.
Program larva mavi ekran alıyorum. Bilgisayar çığa götürdüm çözemedi garantiye yolladım çözemedim. Mavi ekran hatası yüzünden metalim patladı.
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.047 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #2 Minidump dosyası nasıl paylaşılır? Bir önceki açtığım konuda mavi ekran hatası aldığımı söylemiştim. Galiba minidump dosyasını sizinle paylaşmam gerekiyor ama nasıl paylaşacağımı bilmiyorum. Biraz yardım eder misiniz? Bu sorunu kökten çözelim. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Minidump dosyası nasıl paylaşılır? Bir önceki açtığım konuda mavi ekran hatası aldığımı söylemiştim. Galiba minidump dosyasını sizinle paylaşmam gerekiyor ama nasıl paylaşacağımı bilmiyorum. Biraz yardım eder misiniz? Bu sorunu kökten çözelim. www.technopat.net