Çözüldü Monster Abra A7 v13.2 mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan tkg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 1.626
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Tamamdır o sürücüyü yükle tekrardan.
Bunları'da yükle.
Disk testleri yapıp sonuçları yolla ayrıca.
Monster Abra modellerinde daha önce de gördüğüm "kbdclass.sys" hatasını alıyorsunuz, Clevo kasa Monster bilgisayarlarda maalesef bu problem baş gösteriyor. detaylı detaylı anlatmak yerine @Plyra hocamın bir yıl önce hali hazırda detaylandırarak çözdüğü konuyu alt tarafa bırakıyorum.

Monster Abra modellerinde daha önce de gördüğüm "kbdclass.sys" hatasını alıyorsunuz, Clevo kasa Monster bilgisayarlarda maalesef bu problem baş gösteriyor. Detaylı detaylı anlatmak yerine @Plyra hocamın bir yıl önce halihazırda detaylandırarak çözdüğü konuyu alt tarafa bırakıyorum.

Riski de var bunun eğer yanlış olursa klavye ve mouse çalışmaz sistemin yedeğini almazsa format atmaktan başka çaresi kalmaz

Monster Abra modellerinde daha önce de gördüğüm "kbdclass.sys" hatasını alıyorsunuz, Clevo kasa Monster bilgisayarlarda maalesef bu problem baş gösteriyor. detaylı detaylı anlatmak yerine @Plyra hocamın bir yıl önce hali hazırda detaylandırarak çözdüğü konuyu alt tarafa bırakıyorum.

Orda verilen dosya uzantısına giremiyor um .

Riski de var bunun eğer yanlış olursa klavye ve mouse çalışmaz sistemin yedeğini almazsa format atmaktan başka çaresi kalmaz
Ben bu konuda neredeyse bilgim 0

Elimizde başka bir çare var gibi görünmüyor.

Orda verilen dosya uzantısına giremiyor um .

Ben bu konuda neredeyse bilgim 0
Nasıl yani? Bir hata mı alıyorsunuz? Rica ediyorum yaşadığınız sorunu tek cümle ile anlatmayı bırakın ve detaylandırın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı