Sizden disk testi istediğim zaman bu rehbere göre disk testi yapıp sonucu gönderebilirsiniz. SSD için aşağıdaki 2 aracı kullanın. https://www.hdsentinel.com/ > Sağlık durumunu gönderin. https://www.guru3d.com/files-details/as-ssd-benchmark.html > Okuma yazma hızını gönderin. HDD için ise health...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Monster Abra modellerinde daha önce de gördüğüm "kbdclass.sys" hatasını alıyorsunuz, Clevo kasa Monster bilgisayarlarda maalesef bu problem baş gösteriyor. detaylı detaylı anlatmak yerine @Plyra hocamın bir yıl önce hali hazırda detaylandırarak çözdüğü konuyu alt tarafa bırakıyorum.
Şu ana kadar iki kere oldu ikisi de LoL oynarken oldu. Bilgisayarı 2 ay önce aldım. Sürücüleri aldıktan hemen sonra kurdum/güncelleştirdim. dmp dosya linki : dmp.rar Monster Abra V17.1, Windows 11 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (d1) An attempt was made to access a pageable (or completely...
Monster Abra modellerinde daha önce de gördüğüm "kbdclass.sys" hatasını alıyorsunuz, Clevo kasa Monster bilgisayarlarda maalesef bu problem baş gösteriyor. Detaylı detaylı anlatmak yerine @Plyra hocamın bir yıl önce halihazırda detaylandırarak çözdüğü konuyu alt tarafa bırakıyorum.
Şu ana kadar iki kere oldu ikisi de LoL oynarken oldu. Bilgisayarı 2 ay önce aldım. Sürücüleri aldıktan hemen sonra kurdum/güncelleştirdim. dmp dosya linki : dmp.rar Monster Abra V17.1, Windows 11 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (d1) An attempt was made to access a pageable (or completely...
Monster Abra modellerinde daha önce de gördüğüm "kbdclass.sys" hatasını alıyorsunuz, Clevo kasa Monster bilgisayarlarda maalesef bu problem baş gösteriyor. detaylı detaylı anlatmak yerine @Plyra hocamın bir yıl önce hali hazırda detaylandırarak çözdüğü konuyu alt tarafa bırakıyorum.