V Vlussy Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #1 Bugün Monster Abra 7 v13.2 aldık Valorant indirdim ilk oyun olarak 4 FPS alıyorum. Özellikler. RTX 3050 i5 11th 8 GB RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2022
Bugün Monster Abra 7 v13.2 aldık Valorant indirdim ilk oyun olarak 4 FPS alıyorum. Özellikler. RTX 3050 i5 11th 8 GB RAM.
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #2 Sürücüsel yazılımsal bir soruna benziyor.
Ş Şakir UÇAR Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 24 Şubat 2022 #3 Prize takılı oynuyorsunuz değil mi?
V Vlussy Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #4 Şakir UÇAR dedi: Prize takılı oynuyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet LeonScottKennedy dedi: Sürücüsel yazılımsal bir soruna benziyor. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim?
Şakir UÇAR dedi: Prize takılı oynuyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet LeonScottKennedy dedi: Sürücüsel yazılımsal bir soruna benziyor. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim?
Mirac Acar Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 753 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sarıyer Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #5 Şakir UÇAR dedi: Prize takılı oynuyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sence prize takılı olmasa bile 4 FPS mi verirdi? Vlussy dedi: Bugün Monster Abra 7 v13.2 aldık Valorant indirdim ilk oyun olarak 4 FPS alıyorum. Özellikler. RTX 3050 i5 11th 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynarken işlemci ve ekran kartı kullanım verilerini paylaşabilir misiniz?
Şakir UÇAR dedi: Prize takılı oynuyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sence prize takılı olmasa bile 4 FPS mi verirdi? Vlussy dedi: Bugün Monster Abra 7 v13.2 aldık Valorant indirdim ilk oyun olarak 4 FPS alıyorum. Özellikler. RTX 3050 i5 11th 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynarken işlemci ve ekran kartı kullanım verilerini paylaşabilir misiniz?
V Vlussy Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #6 Mirac Acar dedi: Sence prize takılı olmasa bile 4 FPS mi verirdi? Oyunu oynarken işlemci ve ekran kartı kullanım verilerini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Düzeldi.
Mirac Acar dedi: Sence prize takılı olmasa bile 4 FPS mi verirdi? Oyunu oynarken işlemci ve ekran kartı kullanım verilerini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Düzeldi.
Ş Şakir UÇAR Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 24 Şubat 2022 #7 Mirac Acar dedi: Sence prize takılı olmasa bile 4 FPS mi verirdi? Oyunu oynarken işlemci ve ekran kartı kullanım verilerini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaç FPS verirdi?
Mirac Acar dedi: Sence prize takılı olmasa bile 4 FPS mi verirdi? Oyunu oynarken işlemci ve ekran kartı kullanım verilerini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaç FPS verirdi?
V Vlussy Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #8 Şakir UÇAR dedi: Kaç FPS verirdi? Genişletmek için tıkla... Vallahi 144 FPS sabit alıyorum ama 200 250 goruyor.
Şakir UÇAR dedi: Kaç FPS verirdi? Genişletmek için tıkla... Vallahi 144 FPS sabit alıyorum ama 200 250 goruyor.
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #9 Vlussy dedi: Evet Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Önerim en başta bios güncellemesidir. Sonra çipset güncellemesi indirin. En sonuncu düşük ihtimal de olsa grafik sürücüsü. Oyunları haricî grafik birimi ile mi yoksa apu yani işlemci birimi ile mi oynuyorsunuz o na da dikkat edin.
Vlussy dedi: Evet Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Önerim en başta bios güncellemesidir. Sonra çipset güncellemesi indirin. En sonuncu düşük ihtimal de olsa grafik sürücüsü. Oyunları haricî grafik birimi ile mi yoksa apu yani işlemci birimi ile mi oynuyorsunuz o na da dikkat edin.