TahiinPekmez
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba.
Abra A7 v13.3.4 almayı düşünüyorum. Bilgisayarın kronik sorunu var mıdır, bu fiyata daha iyisi alınabilir mi?
Özellikleri:
- Intel® Tiger Lake core™ i7-11800H 8C/16T; 24MB l3; 8GT/s; 2.3GHz > 4.6GHz; 45W; 10nm superfin.
- NVIDIA RTX3050 Ti Max-performance 4 GB GDDR6 128-BIT DX12. (60watt + 15watt dB 2.0)
- 17, 3" FHD 1920x1080 144Hz IPS mat LED ekran.
- 32 GB (2x16 GB) DDR4 1.2v 3200MHz SO-DIMM
- 1TB Samsung PM9B1 M.2 SSD PCI-e 4.0 X4.
- FreeDOS (işletim sistemi bulunmamaktadır.
- (144 Hz 25ms FHD.)
Abra A7 V13.3.4 17,3" Oyun Bilgisayarı
Abra A7 V13.3.4 17,3" Oyun Bilgisayarı, Nvidia RTX3050 TI ekran kartı ve Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemcisiyle sınır tanımaz bir canavara dönüşüyor!www.monsternotebook.com.tr
O bütçeye bunlar tercih edilebilir.
O bütçeye bunlar tercih edilebilir.
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...3I?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail buyurun hocam Acer gibi uçak kaldırmaz Victus'dan iyidir Victus severim ama fiyatı ucuz olduğu için bu fiyata bu iyidir tabii Victus'da öneririm Acer'de yeri geldiğinde ama burada Lenovo öneririm hem uçak kaldırmaz ısınmaz güçlü ve bütcenize uygun eğer ki 3 bin lira daha eklerseniz RTX 4060'lı HP Victus var.
Lenovo daha tercih edilir hocam Acer çok bağrıyor ama denilene göre kasasını değiştirmiş o kadar ısınmıyor artık deniyor ama bilmiyorum riske atmamak gerek.
Abra serisini almayın hocam denecek bu kadar inatla hâlâ aynı kasa ısınıyor diyoruz inatla aynı kasadan yapıyorlar Lenovo IdeaPad indirime girmişti RTX 4050'li.
İkisi de 512 SSD ve Acer'de 8 GB RAM var.
Ryzen çok tercih etmiyorum açıkçası.
Düzenli bakım yaparsam fazla ısınacagını sanmıyorum zaten çok yüksek grafik oyun oynamıyorum FPS 144 sabitlerim. Yine de bunlara rağmen ısınma yapar mı? Monster servislerinin müşteri hizmetleri nasıl?
Düzenli bakım yaparsam fazla ısınacagını sanmıyorum zaten çok yüksek grafik oyun oynamıyorum FPS 144 sabitlerim. Yine de bunlara rağmen ısınma yapar mı? Monster servislerinin müşteri hizmetleri nasıl?
HP Victus'da istediğim özelliklere bakabileceğim kendi sitesi var mıdır? Monster gibi bir arayüz web sitesi vs. ?
HP Victus'da istediğim özelliklere bakabileceğim kendi sitesi var mıdır? Monster gibi bir arayüz web sitesi vs. ?