Monster Abra A7 v.14.2 bilgisayara 64 GB Kingston 3200MHz DDR4 RAM takıldı. Minidump dosyası ekte bir tane vardı klasörde, fanlar çalışmıyor ayrıyeten. Garantisi var servise götüreceğim ama yazılımsal ise kendim halletmek istiyorum, servis cok uzak.
Selam, dosyayı indiremiyorum. Dosyayı paylaşırken sağ tıklayıp paylaş deyin ve kısıtlanmış yazısını bağlantıya sahip olan herkes olarak ayarlayıp yeni bağlantıyı paylaşın.
Selam, dosyayı indiremiyorum. Dosyayı paylaşırken sağ tıklayıp paylaş deyin ve kısıtlanmış yazısını bağlantıya sahip olan herkes olarak ayarlayıp yeni bağlantıyı paylaşın.
Teşekkürler, isterseniz moderatöre rapor gönderin ilk mesajınızdaki bağlantıyı güncellesinler. Konuyu ilk açan yazarlar bağlantı hatalı diye yazabilirler.
Windows dosyalarında sorun var gibi görünüyor. Bir Windows hizmeti başlarken çökmeye sebep olmuş. CMD'yi yönetici olarak başlatın ve sfc /scannow yazıp Enter'a basın. Bu komut sistem dosyalarını doğruluğunu kontrol eder. Bu işlem tamamlandıktan sonra da chkdsk /f yazın. Bu işlem de disk hatalarını kontrol eder.
Teşekkürler, isterseniz moderatöre rapor gönderin ilk mesajınızdaki bağlantıyı güncellesinler. Konuyu ilk açan yazarlar bağlantı hatalı diye yazabilirler.
Windows dosyalarında sorun var gibi görünüyor. Bir Windows hizmeti başlarken çökmeye sebep olmuş. CMD'yi yönetici olarak başlatın ve sfc /scannow yazıp Enter'a basın. Bu komut sistem dosyalarını doğruluğunu kontrol eder. Bu işlem tamamlandıktan sonra da chkdsk /f yazın. Bu işlem de disk hatalarını kontrol eder.
teşekkürler, bu laptopu sattım ben birisine kendisi dönüş yaptı bu şekilde dediklerinizi uygulaması için olduğu whatsapptan gönderdim mesajı dönüş yapınca yazacağım sağ olun
Kendisi chkdsk /f testini yapacak sfc/ scannow da sorun çıkmadı
chkdsk /f yeniden başlatınca başlamış ama sonra windows açılmış sonucuna nereden bakıp göndereceğiz
Sistem yeniden başladığında sistem dosyaları onarım işlemi yapmış olabilir, belki sorun çözülmüştür. Sistem yeniden başlarken ekranda Windows dosyaları onarılıyor gibi bir yazı görmüş mü?
Sistem yeniden başladığında sistem dosyaları onarım işlemi yapmış olabilir, belki sorun çözülmüştür. Sistem yeniden başlarken ekranda Windows dosyaları onarılıyor gibi bir yazı görmüş mü?
Aldığı mavi ekran hatalarını yine aynı minidump klasörünün içinde bulabilirsiniz. Başka türlü sistem açılırken sistem dosyalarını onarmış mıdır nasıl bakarız bilmiyorum.
Şu an Monster Control Center'dan Turbo moda aldırıp, Turbo fan açtırdım ve açıldı ancak yine aynı Control Center'da şöyle bir hataya denk gelmiş. RAM'i dışarıdan alıp takmıştım 2X32, bilgisayarında garantisi var servise yönlendirdim son çare.
Monster Notebook aynı sorunu yaşayan bir kullanıcıya şu yanıtı vermiş bakabilirsiniz. Belki çözüme kavuşmada yardımcı olabilir. Control Center yazılımını komple kaldırıp daha sonra tekrar kurmasını tavsiye etmiş.
Monster Notebook için yazılan 'Monster Notebook Control Center Fan Hatası' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Monster Notebook hakkında şikayet yazm...
www.sikayetvar.com
Güncel Control Center yazılımını buradan indirebilir. Monster Notebook 'un resmi web sürücü indirme sayfası.