Monster Abra A7 v14.6 için MX-4 termal macun iyi mi?

talhaceran

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Monster Abra A7 v14.6 için MX-4 termal macun aldım tutar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fena olmaz. MX-4 laptoplarda pumpout yapabiliyor, birkaç ay / 1 sene sonra macunu tekrar yenilersiniz icabında. Eğer MX-4'ü iade edebiliyorsanız onun yerine MX-6 almayı düşünebilirsiniz.

Fena olmaz. MX-4 laptoplarda pumpout yapabiliyor, birkaç ay / 1 sene sonra macunu tekrar yenilersiniz icabında. Eğer MX-4'ü iade edebiliyorsanız onun yerine MX-6 almayı düşünebilirsiniz.

Maalesef kargoda ama iş görür değil mi? Şu anda bilgisayar boşta 94 derece?

İş görür hocam. Ben de kendi laptopumda kullanıyorum ama işte birkaç ay aradan sonra tekrar ısınma yapabiliyor, yine de stok macundan daha iyi değerler alıyorum orası ayrı.

Boşda 94 değilmiş güvenlik çalışıyormuş boşta 55-60 derecelerde geziyor değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim.

Boşda 94 değilmiş güvenlik çalışıyormuş boşta 55-60 derecelerde geziyor değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim.
Boşta 55-60 derece fazla. Ben 55-60 dereceye ulaştığında laptopumun termal macununu yenilemiştim ve boşta 35-40 derecelere düştü. Rica ederim hocam dereceleriniz düşük olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…