Teşekkür ederim cevaplarınız için. Low ayarlarda kasmassa sıkıntı yok. Gerekirse 640x480 çözünürlükte bile oynarım. Oyunun betası en az gtx670 gerektiriyor. Bu yüzden korktum biraz. İnşallah bu oyunu rahat bir şekilde oynarım. Bu oyunu bayadır bekliyorum. Yaşım 15 olmasına rağmen bu serinin tüm oyunlarını oynamışlığım vardır.
Evet. Ama bu betasının sistem gereksinimleri. Asıl sistem gereksinimleri açıklanmadı. Betası bu kadar ağırken tam sürümü beni baya korkutuyor. Cevaplarınız için teşekkürler.
GTX 860 olduğu için daha güncel ve iyi ama 'Mobility' yani taşınabilir ekran kartı kullanıyorsun. Taşınabilir model normal modelin kırpılmış hali gibi düşünebilirsin. Daha az güç tüketimi ve küçük boyut, düşük performans olarak dönüyor. Yeterli olacağını düşünüyorum.
GTX 860 olduğu için daha güncel ve iyi ama 'Mobility' yani taşınabilir ekran kartı kullanıyorsun. Taşınabilir model normal modelin kırpılmış hali gibi düşünebilirsin. Daha az güç tüketimi ve küçük boyut, düşük performans olarak dönüyor. Yeterli olacağını düşünüyorum.