Monster Abra A7 v3.1 Doom Performansı

Daha fazla  
Yıllardır beklediğim Doom oyununu bu bilgisayar çalıştırır mı? (gerekirse 480p'de oynarım)
  • GTX 860M 2GB
  • Intel Core i7 4710MQ 2.5 GHz (turbo ile 3.5)
  • 16 GB RAM
Yazmadığım önemli bir özellik var ise buradan bakabilirsiniz;
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Low ayarlarda kasmassa sıkıntı yok. Gerekirse 640x480 çözünürlükte bile oynarım. Oyunun betası en az gtx670 gerektiriyor. Bu yüzden korktum biraz. İnşallah bu oyunu rahat bir şekilde oynarım. Bu oyunu bayadır bekliyorum. Yaşım 15 olmasına rağmen bu serinin tüm oyunlarını oynamışlığım vardır.

Sistem gereksinimlerinde GTX 660 yazıyor. Doom 4 oyunundan bahsediyoruz değil mi
Evet. Ama bu betasının sistem gereksinimleri. Asıl sistem gereksinimleri açıklanmadı. Betası bu kadar ağırken tam sürümü beni baya korkutuyor. Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
GTX 860 olduğu için daha güncel ve iyi ama 'Mobility' yani taşınabilir ekran kartı kullanıyorsun. Taşınabilir model normal modelin kırpılmış hali gibi düşünebilirsin. Daha az güç tüketimi ve küçük boyut, düşük performans olarak dönüyor. Yeterli olacağını düşünüyorum.

Teşekkür ederim cevabın için.

Ha bu arada gtx660 alphasının sistem gereksinimi. Betasınınki gtx670 ve mobile gpular ile uyumsuz. İnşallah çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…