Config dosyanı Clover Configrator ile aç. 'Kext and kext Patches ' menüsüne gel. Burda 'Kext to Patch penceresinde ' + ' tuşuna basarak yeni bir satır oluştur. Yukarıda verilen kodlar bunlardı:
Bu kodların nasıl yerleştirmen gerektiği ile ilgili örnek bir resim hazırladım. Mesela kod içinde 'Name' satırının altında 'AppleIntelFramebufferAzul' yazıyor. Bunu configrator içinde name kolonuna koyacaksın.
Örrnek resim: Eki Görüntüle 65636
Teşekkür ederim. Artık benimde sorunsuz Mac OS'um oldu.
Bu düzenlemeyi bir türlü yapamadım. Dediklerini ekliyorum. Ancak type/key string olarak seçecek kısım bende görünmüyor. Configurator versiyonu ile ilgili olabilir mi acaba?
Config plist dosyasında yazdığın kodların bu şekilde olduğundan emin ol. Kodun başladığı yerler ve bittiği yerler, kext and patches başlığının altında olup olmaması vb..