F Furkan KIRAK Kilopat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #1 Bilgisayarima Mac Kurulumu yapmak istiyorum yalnız bi bilgiye sahip değillim. Okuyup bi kaç video izledim çok yabancı kaldım bu konuya beni bilgilendirebilir misiniz ? Yygunmudur bu sistem mac kurulumu için: Sistemim: Bilgisayar markasi Monster Abra a7 v5.1 USB 2.0 portu 1 tane 3.0 portu 3 tane Chipset Intel® HM87 Express Chipset [TBODY] [/TBODY]
Bilgisayarima Mac Kurulumu yapmak istiyorum yalnız bi bilgiye sahip değillim. Okuyup bi kaç video izledim çok yabancı kaldım bu konuya beni bilgilendirebilir misiniz ? Yygunmudur bu sistem mac kurulumu için: Sistemim: Bilgisayar markasi Monster Abra a7 v5.1 USB 2.0 portu 1 tane 3.0 portu 3 tane Chipset Intel® HM87 Express Chipset [TBODY] [/TBODY]
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 22 Ocak 2015 #2 Uygundur. Rehberleri izleyerek kurulum denemelerine başlayabilirsiniz: ASUS VivoPC'ye Mac OS X ve Windows 8 Kurulum Rehberi » Technopat
Uygundur. Rehberleri izleyerek kurulum denemelerine başlayabilirsiniz: ASUS VivoPC'ye Mac OS X ve Windows 8 Kurulum Rehberi » Technopat