Arkadaşlar MONSTER ABRA A7 V5.2 17.3 almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? gta 5, Assassin's Creed 4 Black Flag high ayarlarda oynatır mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Ben testte FPS veya sıcaklık testi göremedim. İşin komiği Youtube'de de göremedim. Hep söylüyorum. Tekrar söylüyorum...
Mükemmel bir bilgisayar alırsınız. Çıkan en son, en güncel donanımlar kullanılır bilgisayarda. Fakat bilgisayar 90 dereceleri görüyorsa, klavye cayır cayır yanıyorsa o performanstan verim alamazsınız. Alsanız da konfor açısından rahatsız eder, yine alamazsınız. Ben şuna benzetiyorum bu durumu. Altınızda Lamborghini Aventador var. Fakat siz bunu bahçe arasında kullanıyorsunuz paldır küldür. Anlatabildim mi ?
Üründen vazgeçin eğer siz aldığınız ürünü kullanabilmek istiyorsanız. Buyrun. MONSTER® ABRA A5 V5.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA 15.6 inç istiyorsanız.
Taşımak ve ağırlık sorun değil diyorsanız. MONSTER® ABRA A7 V6.1.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA
Artık bilgisayarların güç tüketimleri daha fazla. Dolayısıyla ortaya çıkan ısı da daha fazla. En az çift egzoz fanlı ürünler tercih edin.