Monster Abra A7 v5.2 notebook anakart modeli öğrenme

zibizeretta

Megapat
Daha fazla  
Monster Abra A7 v5.2 cihazım var. BIOS yükseltme yapmak istiyorum lakin servisten yeterli desteği göremedim. Anakartları kendileri üretmediği, ürettirdikleri anakartlara Monster imzası attırdıklarını biliyoruz. Acaba cihazımın gerçek anakart adını nereden öğrenebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    28,3 KB · Görüntüleme: 324
  • Screenshot_3.png
    29,2 KB · Görüntüleme: 263
Son düzenleyen: Moderatör:
Linklerde ekran kartı 960 diyor benimki 950. Bilgiler için sağolun ama ufak bir farklılıkla dahi olsa yüklemek istemiyorum yedek bilgisayarım yok Direk nokta atışı driver'ını bulursam yükleyebilirim.

Linklerde ekran kartı 960 diyor benimki 950. Bilgiler için sağolun ama ufak bir farklılıkla dahi olsa yüklemek istemiyorum yedek bilgisayarım yok Direk nokta atışı driver'ını bulursam yükleyebilirim.
Modeli budur ama ekran kartı değişebiliyor galiba. Şans.

Modeli budur ama ekran kartı değişebiliyor galiba. Şans.
Sitesinde bu modelin driver'ları yokmuş zaten. Monster teknik destek de yardımcı olmazsa ne yapacağım bilmiyorum .

Monster'a mail atarak istedim, güncel anakart ve BİOS sürümümü sormadan direk bir link gönderdiler. Hiç güven vermedi , yükseltmeyeceğim.
İstanbula gittiğimde bizzat verip güncellemelerini isteyeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…