Monster Abra A7 V5.3 El capitan 10.11.4 using reloc block=no Sorunu

ugru

Hectopat
Daha fazla  
Clover bootloader ile boot ediyorum ama using reloc block=no hatası alıyorum sonra da panic(CPU 0 .............) diye bir hata geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleri budur.

Dosya Ekleri

• screencapture-www-monsternotebook-com-tr-abra-MONSTER-ABRA-A7-V5-3-html-1468565998422.jpeg
    screencapture-www-monsternotebook-com-tr-abra-MONSTER-ABRA-A7-V5-3-html-1468565998422.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 161
Birde yosemite kurulumu deneyeceğim bir sorun olursa belirtirim

Birde yosemite kurulumu deneyeceğim bir sorun olursa belirtirim
Yosemitedan vazgeçtim. Onun yerine El Capitan kurulumuna devam ettim. İşlemcim skylake olduğu için [Başarılı Kurulum] Z170 Deluxe El Capitan bu rehberden yararlandım. En sonunda bu hatayı almadım ama başka bir hata aldım. Bu hata ise;

[IOBluetoothFamily][SearchForTransportTimeOutHandler]Missing Bluetooth Controller Transport .

Bu hatayı gidermek için Single User modda açmayı denedim. Ama açamadım. Safe mod ile ikisi aynı anda açılmıyor. -x ile boot etmezsem hata alıyorum.

Single User mod ile cihaz açılmaz. Bu mod Terminal ekranı gibi, gerekli bazı kodları girmene olanak sağlar. nv_disable=1 komutunu girdiğinden emin ol. BIOS'ta Graphic seçenekleri varsa burada dahili grafik seçeneğinin seçili olduğundan emin ol. Eğer BIOS’ ta “DVMTpre-allocated memory varsa bunu 96 yada 128MB olarak ayarla.

Kurulumu with inject kexts seçeneğini seçerek yaptım ama ekran kartı ve ses kartını çalıştıramadım. Ekran kartı İntel HD5300, ses kartı ise Realtek High Definition Audio ALC269 dur. Aynı zamanda clover bootladerı da kuramadım. Clover Configurator de Mount Efi seçeneğinede tıkladığımda hata veriyor.

Kurulumu with inject kexts seçeneğini seçerek yaptım ama ekran kartı ve ses kartını çalıştıramadım. Ekran kartı İntel HD5300, ses kartı ise Realtek High Definition Audio ALC269 dur. Aynı zamanda clover bootladerı da kuramadım. Clover Configurator de Mount Efi seçeneğinede tıkladığımda hata veriyor.
Her seferinde with inject kexts ile açmak zorundayım aynı zamanda

Kurulumu with inject kexts seçeneğini seçerek yaptım ama ekran kartı ve ses kartını çalıştıramadım.
Ekran kartı için:
10.11.4 El Capitan için Skylake HD 530 Aktif Etmek
Ses için:
VoodooHDA Kurulum Rehberi
yada;
Clover Üzerinde Realtek ALC Ses Kartı Çalıştırma
Clover Configurator de Mount Efi seçeneğinede tıkladığımda hata veriyor.
Aldığın hata nedir?
Her seferinde with inject kexts ile açmak zorundayım aynı zamanda
Screen Shot 2016-07-17 at 23.22.21.png

[IOBluetoothFamily][SearchForTransportTimeOutHandler]Missing Bluetooth Controller Transport . bu hatayı aldığım için with inject kexts olarak boot ediyorum

Mount Efiyı seçtiğim zaman disk hatası veriyor ama kurulum klasörünün içerisinde EFİ diye bir klasör bulunmakta

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı