MONSTER ABRA A7 V5.3 El Capitan uyumlu mu?

Skylake kurulum yapabilirsin ancak sorun ekran kartı olacaktır. Harici grafik kartları (cihazın Optimus ise) OS X tarafından desteklenmiyor. HD 530 ise şu an için sıkıntılı. Sonuç olarak eğer BIOS'undan Graphics Switch kapatabiliyorsan bir ihtimal deneyebilirsin. İlk olarak şu konuyu bir incele:
[Başarılı Kurulum] i76700k Skylake / Asus z170 Deluxe
Ardından kurlumu karar verirsen imzamdaki linklerden gereki rehber ve dosyalara ulaşabilirsin.

Özür dilerim söylemeyi unutmuşum bilgisayarı daha almadım. Google'a oyun bilgisayarı yazınca çıkan ilk siteye girdim biraz siteyi kurcaladım ve bunu buldum. Aslında mac almak istiyordum ama çok pahalıydı ve internetteki videolarda falan oyunlarda iyi performans vermediğini söylüyorlardı. Ben de bu bilgisayarı seçtim ayrıca fiyatı da uygundu. Sonra aklıma hackintosh geldi biraz araştırdım ve bu siteyi buldum. Açıkçası bu konularda daha çok yeniyim tam olarak ne yapmam lazım. Ya da tavsiye etttiğniz hackintosh yapılabilen ve performansı iyi olan bir bilgisayar var mı?

Özür dilerim söylemeyi unutmuşum bilgisayarı daha almadım. Google'a oyun bilgisayarı yazınca çıkan ilk siteye girdim biraz siteyi kurcaladım ve bunu buldum. Aslında mac almak istiyordum ama çok pahalıydı ve internetteki videolarda falan oyunlarda iyi performans vermediğini söylüyorlardı. Ben de bu bilgisayarı seçtim ayrıca fiyatı da uygundu. Sonra aklıma hackintosh geldi biraz araştırdım ve bu siteyi buldum. Açıkçası bu konularda daha çok yeniyim tam olarak ne yapmam lazım. Ya da tavsiye etttiğniz hackintosh yapılabilen ve performansı iyi olan bir bilgisayar var mı?
Hayır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı