Gerome Megapat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 640 Çözümler 2 21 Ocak 2017 #11 Dyrien dedi: Bence ekran kartı olarak GTX950M alma derim. 960M veya üstü modellere bakmanı tavsiye ederim 860M de olabilir. Genişletmek için tıkla... Bütçem 3000 ₺ 'e düştü maalesef. Hazır indirimdeyken alıyım diyorum ?
Dyrien dedi: Bence ekran kartı olarak GTX950M alma derim. 960M veya üstü modellere bakmanı tavsiye ederim 860M de olabilir. Genişletmek için tıkla... Bütçem 3000 ₺ 'e düştü maalesef. Hazır indirimdeyken alıyım diyorum ?
CareTaker Hectopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2017 #12 Bence masaüstü bir sistem toplamnızı öneririm. Konuya dönersek alınmaz başka bir marka yada ürüne dönün.
Bence masaüstü bir sistem toplamnızı öneririm. Konuya dönersek alınmaz başka bir marka yada ürüne dönün.
E ErkanIplikci Hectopat Katılım 10 Ocak 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2017 #13 Kardeşim sen eğer masaüstü de olur diyorsan o fiyata kendin topla ama eğer ben laptop oalcak sağa sola götürecem yatağımın içinde uzanacağım diyorsan düşünme al. Monster kullanıyorum GTX850M ekran kartım var ve benim oynadığım ounlara yetiyor.
Kardeşim sen eğer masaüstü de olur diyorsan o fiyata kendin topla ama eğer ben laptop oalcak sağa sola götürecem yatağımın içinde uzanacağım diyorsan düşünme al. Monster kullanıyorum GTX850M ekran kartım var ve benim oynadığım ounlara yetiyor.