selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 22 Ocak 2020 #1 Monster Abra A7 V5.4 Wi-Fi ve Bluetooth laptopumda çalışmıyor. Nasıl halledebilirim?
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 22 Ocak 2020 #2 Yönet ekranındaki donanım sekmesinde Wi-Fi ve Bluetooth aygıtları gözüküyor mu? Gözükmüyor ise üretici sitesinden sürücüleri indirip kurun.
Yönet ekranındaki donanım sekmesinde Wi-Fi ve Bluetooth aygıtları gözüküyor mu? Gözükmüyor ise üretici sitesinden sürücüleri indirip kurun.
selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 22 Ocak 2020 #3 Pitbull dedi: Yönet ekranındaki donanım sekmesinde Wi-Fi ve Bluetooth aygıtları gözüküyor mu? Gözükmüyor ise üretici sitesinden sürücüleri indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Gözüküyor, tekrar silip yükledim hatta. 1 Ay önce neredeyse servise gönderdim ondan sonra oldu. Acaba Wifi anteni falan kapalı mı?
Pitbull dedi: Yönet ekranındaki donanım sekmesinde Wi-Fi ve Bluetooth aygıtları gözüküyor mu? Gözükmüyor ise üretici sitesinden sürücüleri indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Gözüküyor, tekrar silip yükledim hatta. 1 Ay önce neredeyse servise gönderdim ondan sonra oldu. Acaba Wifi anteni falan kapalı mı?
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 22 Ocak 2020 #4 Wi-Fi kartı montaj esnasında yerine tam oturmamış veya temassızlık yapıyor olabilir. Profesyonel yardım alın servise gönderin.
Wi-Fi kartı montaj esnasında yerine tam oturmamış veya temassızlık yapıyor olabilir. Profesyonel yardım alın servise gönderin.
selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 22 Ocak 2020 #5 Pitbull dedi: Wi-Fi kartı montaj esnasında yerine tam oturmamış veya temassızlık yapıyor olabilir. Profesyonel yardım alın servise gönderin. Genişletmek için tıkla... Servise göndermem biraz uzun sürebilir gitmesi gelmesi fakat yakınımda bilgisayarcı var ona gösterebilirim.
Pitbull dedi: Wi-Fi kartı montaj esnasında yerine tam oturmamış veya temassızlık yapıyor olabilir. Profesyonel yardım alın servise gönderin. Genişletmek için tıkla... Servise göndermem biraz uzun sürebilir gitmesi gelmesi fakat yakınımda bilgisayarcı var ona gösterebilirim.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 22 Ocak 2020 #6 selosben dedi: Servise göndermem biraz uzun sürebilir gitmesi gelmesi fakat yakınımda bilgisayarcı var ona gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Garanti etiketi veya bandrol varsa alt kapağı yetkili servis harici açtırmayın. Cihaz garanti dışı kalabilir.
selosben dedi: Servise göndermem biraz uzun sürebilir gitmesi gelmesi fakat yakınımda bilgisayarcı var ona gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Garanti etiketi veya bandrol varsa alt kapağı yetkili servis harici açtırmayın. Cihaz garanti dışı kalabilir.