Monster Abra A7 v6.1 kapanma sorunu

Usaf4500x

Centipat
Monster Abra A7 v6.1'im var.
GTX960M.
i5 5600.
16 GB RAM.
1TB HDD.

6-7 senelik bir laptop bu arkadaş. Hiç bakım yapılmadı, 7 senedir tam randıman çalışıyor ve hayrettirki 1 ay öncesine kadar sorun çıkarmadı. 1 ay önce R6S oynarken(1S15dk)aniden kapandı AC kapa yaptım. Bu oynadıgım her seferde oldu. Bu nedenle orta-düşük ayarlarda CS:GO oynamaya başladım düne kadar sorun yoktu. Dün CS oynarken 15. dakikada attı? Bilgsayar cayır cayır yanıyordu aradan 2 saat geçti R6S ye bırdaha baktım 10 dk du kapandı.(2 oyunda da ekran kartım 92 dereceye cıkıyordu(Afterburner'da kırmızı alarm veriyor)). Termal macun sipariş ettim kurumuştur diye vidalardan 1'i yalama olmuş kapak açılmıyor.(Bilgisayarı 1 kez servise Driverarda sorun var dıye yolladım belki o zaman olmuştur ama Driver için niye kapağı açsınlar?) Ne yapacağım bilmiyorum.

EK1: FPS bütün oyunlarda düzgün o konuda bir sorun yok, MB Warband'da sorun yokken The Witcher(1) da ve CoD4 mw(2009) da 1 bucuk saate kapanıyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı