Monster Abra A7 V6.4.1 vs Acer V7 Nitro Core

ImPoSsSiBLe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iki laptop arasındaki farklıları eksiksiz öğrenmek için bu konuyu açma gereği duydum.
Evet bu iki model arasında seçim yapacağım. Acer bariz üstün geliyor gibi ama daha önce iki markayı da kullanma tecrübem bulunmamakta, bundan dolayı görüşleriniz nedir? Siz olsanız hangisini alırdınız ve niçin?

Son olarak bu fiyat aralığında 960 ekran kartlı 17 inç önereceğiniz başka model olur muydu?

Ben olsam acer alır ilerde de iyi bir ssd ile güçlendirirdim.Monsterda forumlara baktığımızda hala servise muhtaç olduğunu görüyoruz malesef keşke stabil bir pc olsada monster alsak.

Yalnız o fiyat aralığında GTX960M 17 inç msi bulmak zor.Yoksa tabiki msi daha iyi.

Monster konusunda ben kararsızım. Hiç kullanmadım. Ama Acer almanı önermem ben. MSI'a bakabilirsiniz ek olarak.
Acerin bu modelini görene kadar monster almayı planlıyordum, bu modeli görünce şöyle bir kıyaslama ortaya çıktı. Acerin bu modelini mediamarketten alırsak monsterdan 500 tl ucuza geliyor, acerde monstera ek olarak orjinal w10 ve ıps ekran bulunmakta bunlarıda katınca aradaki fiyat farkı dahada artıyor. Ben oyun oynayacağım ondan dolayı i5-i7 oyunlarda farkı hissedilmez. Bu modelin kullanıcı yorumlarında ısınma söz konusu değilmiş. Genede monster al diyenler oldu neden dediğimde tatmin edici cevap yok sadece işlemci için değmez zaten oyun oynayacağımı belirttim render vs yapmayacağım. Msı 960m li 17 inchler bu fiyat aralığından çok daha pahalıya denk geliyor ondan dolayı msı yı elemiş bulunmaktayım. Acerin bu fiyat ve modelinin sunduklarından daha fazlasını sunan tavsiyeniz varsa göz atmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…