Monster Abra A7 V6.4 Düşük Fps Sorunu

Ayarlarım en düşükte fakat bu kadar az fps değerleri anormal değil mi ?

Anormal tabiki. Oyun içerisinde değerleri paylaşın.

Termal macunu yenileyin ve tozlarını alın. Eğer yine yüksekse undervolt da yapabilirsiniz. Monster ömür boyu ücretsiz termal macunu ve temizlik hizmeti veriyor. Oraya da gönderebilirsin.

Oyundayken şarj kablosunu çıkartıp tekrar tak fps değerin düzeliyor mu bak.

3 sene oldu ve herşeyi gayet güzel oynuyorum 6 ayda bir bakımını servisine yaptırıyorum donanımınızı kontrol ettirin isterseniz soğutmanızda bir arıza olabilir.

3 sene oldu ve herşeyi gayet güzel oynuyorum 6 ayda bir bakımını servisine yaptırıyorum donanımınızı kontrol ettirin isterseniz soğutmanızda bir arıza olabilir.
Hiç bakım yaptırmadım bu zamana kadar yüksek ihtimalle soğutmasında sıkıntı var dediğiniz gibi çünkü 95 derece normal değil.

Hiç bakım yaptırmadım bu zamana kadar yüksek ihtimalle soğutmasında sıkıntı var dediğiniz gibi çünkü 95 derece normal değil.
Şiddetle tavsiye ederim, fanlarınızda arıza varsa anakartınıza ve ekran kartınıza zarar verebilir ihmal etmemenizi öneririm.

Termal macun, fan temizliği vs. yeni yapıldı. %100 disk sorunu vardı onu format ile hallettik ama 3 yıldır galiba yeni ben değiştirdim parçalara sorun yarattığını düşünüyorum.

Termal macun, fan temizliği vs. yeni yapıldı. %100 disk sorunu vardı onu format ile hallettik ama 3 yıldır galiba yeni ben değiştirdim parçalara sorun yarattığını düşünüyorum.
Son aralar ben de aynı dertten müzdaribim. 4:3 çözünürlükte oynuyorum ve ayarlarım düşük, problem olmadan önce en az 150 fps alıyordum, sonra bir şeyler oldu ve fps düştü(80 civarına). Sıcaklık ve kullanım değerlerim normal senin durumuna nazaran. Problemin bir güncelleme sonrasında kaynaklandığını düşünüyorum. Bu arada ABRA A5 kullanıyorum, 1 sene oldu. Çözüldüğünde bizimle paylaşırsan seviniriz.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler herkese, bir gelişme olduğunda paylaşacağım.

win10 ise birde win8.1 yap sistemi öyle dene derim. Şahsen bende win10 da sıkıntı çok çekiyorum.

Aynı sorun bende de var aynı model laptopda.Sorunu çözebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…