Monster Abra A7 v6.5.1 Bulutlanma ve ışık sızması

DADAŞ

Hectopat
Daha fazla  
Monster notebookdan Monster Abra A7 V6.5.1 'i aldım. IPS ekran olsun dedim fakat ekran siyah olduğunda bir sarı ışık fark ettim. Sonra bunu Monsternotebook'a gönderdim şöyle bir cevap geldi ve beni tatmin etmedi.

''Bulutlanma ve ışık sızması (backlight bleeding) olarak isimlendirilmektedir. Panel üreticilerinin aktardığı bilgiye göre (Samsung-LG), ışık sızması panelin yapısı gereği normal kabul edilmektedir. Ürün ya da panel değişimi yapıldığı taktirde de ışık sızmasının olmayacağı yönünde garanti verilememektedir."

Araştırdım biraz fakat bir sonuca varamadım. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyle bir cevap mi olurmus allah askina ya. Duzelesiye kadar degistirmelerini talep edersin dostum sonucta seni ve gozunu rahatsiz eden bir durum mevcut. Baktilar duzeltmiyolar iadesini istersin. Acikcasi ben cok sacma buldum bu verdikleri cevabi

Sağlun beyler idare ettim 1 ay önce ekranın rengi gitti garantiye gönderdim Yenisini takıp yolladılar :D
Monsterdan memmun musun ? ben şu 3 leptoptan birini alıcam laptoplar hakkında pek bi bilgim yok konu açtım ama kimse yazmadı sence hangi laptop daha iyi
Msı Ge62 7rd(apache)-206xtr İ7-7700hq 16gb Ddr4 Gtx1050 Gddr5 - n11.com
Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
Dell Inspiron 7567 B7700D128F161C i7-7700HQ 16GB 1TB 128GB SSD 4GB GTX1050Ti 15.6 FreeDos

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı