Monster Abra A7 v7.1 klavyenin bazı tuşları çalışmıyor

gangbeyiniz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Klavyemin bazı tuşları çalışmıyor fakat CMD üzerinde normal bir şekilde hepsini kullanabiliyorum. Diğer uygulamalarda bazen yazmıyor. Bunun nedeni ne olabilir?

Merhaba arkadaşlar. Klavyemin bazı tuşları çalışmıyor fakat CMD üzerinde normal bir şekilde hepsini kullanabiliyorum. Diğer uygulamalarda bazen yazmıyor. Bunun nedeni ne olabilir?

Hocam kaç senelik bir cihaz sıvı teması olmadıgına emin misiniz? Şikayetvara yazıp durumu anlatan belgelerle kanıtlarla üst yetkiliden müşteir memnuniyeti karsılıgında yaptırabilirsiniz. Garantisi yoksa şansınızı deneyebilirsiniz. Varsa da yaparlar. Anakart vs gibi durum yoksa klavye değişimi yapılabilir.

Hocam kaç senelik bir cihaz sıvı teması olmadıgına emin misiniz? Şikayetvara yazıp durumu anlatan belgelerle kanıtlarla üst yetkiliden müşteir memnuniyeti karsılıgında yaptırabilirsiniz. Garantisi yoksa şansınızı deneyebilirsiniz. Varsa da yaparlar. Anakart vs gibi durum yoksa klavye değişimi yapılabilir.

Hocam cihaz 5 senelik fakat sıvı teması olmadığına eminim. Garantisi yok zaten şu an.

Hocam cihaz 5 senelik fakat sıvı teması olmadığına eminim. Garantisi yok zaten şu an.

Hocam tamamdır işte Monster'ı biliyorsun müşteri memnuniyeti var zaten o modelde statik elektriklenme yaşama mısındır belli. Yaz şikayetvara söyle böyle cok seviyorum ediyorum de müşteri memnuniyeti kapsamında yapar mısınız diye üst yetkili okey verdimi tamamdır anlat işte derdini.

CMD içinde yaziyorsa sorun %90 donanımsal degil, @tomhardy2022 yanlış bilgi verme.

Format atmayı deneyebilirsin sorun cidden yazılımsal gibi.

Kıral gelmiş hocam ben nokta ATI'sı yaptım ne kızıyorsun ya ama seninle her türlü teknolojik bilgiye öğretmen çabanı goruyorum gaza geliyorum hocam seni görünce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı