Monster Abra A7 v7.1 yükseltmek

Bütçe
900 TL

Casperrs

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimdeki cihaz Monster Abra A7 v7.1 ve 3B çizim programları kullanıyorum (lumion, revit, AutoCAD vs. ) mevcutta 8 GB RAM'i olan bu cihaza 8 GB RAM ekledim, ve özellikeri verdiğim linkte mevcut, ben sadece 8 GB RAM ve 240 GB SanDisk SSD(SATA ) ekledim(550/430 okuma yazma) yani 16 GB RAM var toplamda fakat 240 GB bana yetmiyor ve sürekli güncellenen teknoloji içerisinde yeni ürünler piyasaya çıkıyor ve aynı zamanda 3B çizim programları için yarar sağlar diye düşünerek bir M.2 SSD almak istedim ve onların linklerini de sizinle paylaşıyorum;

1-Samsung 970 EVO Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s (900 TL)
2-Samsung 980 500GB 3100MB/-2600MB/S (674 TL),

Sizce hangisini almalıyım, birinci ürünün fiyatı biraz fazla ama performansı daha iyi fayda sağlar diye düşünüyorum ama bilgisayarın özelliklerine göre bu SSD fazla mı olur diye de düşünüyorum, sizin fikriniz nedir? İkinci üründe kötü bir ürün değil.
Yeni bir laptop almaya kalksam bu özellikleri demin 9-10 bin civarı, yaptığım parça takviyeleriyle bir süre beni idare etsin istiyorum ve aynı zamanda RAM'i de 32 GB'a yükseltmeyi düşünüyorum?
Sizce hangi ürünü almalıyım? Birinci ürün bu özelliklere uyumlu olur mu? 32 GB RAM GTX 1050 ve i7-7700 HQ ile uyumlu çalışabilir mi? Yoksa bilgisayar mı değiştireyim?
Arakadaşlar kusura bakmayın biraz uzun oldu, yardımlarınızı bekliyorum

Cihaz: Abra A7 V7.1 17.3" Gaming Laptop | Monster Notebook
SSD;

Son düzenleyen: Moderatör:
970 EVO Plus bu sistemle uyumlu çalışır mı? Uyumlu dediğim şu ki piyasada ki en iyi SSD'lerden biri.
Evet çok iyi SSD fakat burada bunu takanı bulana kadar servise bir telefon açabilirisiniz. Herkesten daha kesin bilgi verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…