Monster Abra A7 v7.3 NVMe 1.3 desteği

Daha fazla  
Monster Abra A7 v.7.3 marka model Notebook'a sahibim. Notebook'un içinde Intel HM175 anakart var. İşlemci Intel Core i5-7300HQ. Cihazım NVMe destekli ancak 1.3 protokolünü destekliyor mu bilmiyorum. NVMe destekleyen anakartlar, 1.3 protokolünü de destekler mi aynı zamanda? SSD almayı düşünüyorum. Düşündüğü iki SSD var;
1) XPG 1TB SX6000 Pro 1.2 Nvme
2) XPG SX8200 Pro 1.3 Nvme
Hangisini almalıyım? Başka önerilere de açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
XPG SX8200 Pro kullandım. Kendim sorun yaşadığım için söylüyorum, alma. 6 ay içinde garip hatalar vermeye başladı. Kendi SSD Toolbox uygulaması bile görmüyordu artık. S.M.A.R.T. özelliği artık desteklenmiyor yazıyor.

SX6000 ise ısınma sorunuyla isim yaptı. Ufak bir araştırmayla görebilirsin. Fiyatlarını bilmiyorum lakin Corsair MP510 bakabilirsin. Veya bütçe arttırıp Samsung.

Monster'ı arayarak net bilgi edinebilirsin. 0850 255 11 11

NVMe protokolü -yanlışım yoksa- anakartla ilgili değil, SSD'nin kendisiyle ilgili bir durum. Bütün NVMe SSD'ler aşağı yukarı bütün NVMe destekli laptoplarla uyumlu.
Teşekkürler.
Adata önermiyorsunuz yani. Samsung ve Corsair'den başka marka tavsiyeniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…