tammyabraham
Femtopat
Daha fazla
- Ekran kartı
- 4050
- İşlemci
- İntel i7
Dün Monster Notebook Abra A7 cihazımla Valorant oynarken bir anda cihazım kapandı. 2-3 kere açmaya çalıştım ancak açıldıktan 15-20 saniye sonra tekrar kapandı. Bir kez daha denedim bu sefer açıldı rank maçıma geri döndüğümde 20-30 FPS alıyordum. Normalde 300-350 FPS alan birisiyim niye böyle oldu hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sıcaklık değerlerim oyundayken 80-90 civarı olabiliyor. Monster klasiği +90 gördüğü de oluyor. Bakımı 1 hafta önce yapıldı.
4050 ekran kartı.
i7 işlemci.
Not: Bu olay yaşanmadan 15-20 dakika önce bilgisayarın sol üst köşesine (ESC, Tab tarafına) küçük miktarda su dökülmüştü anında havluyla güzelce temizlemiştim. İçine girdiğini düşünmüyorum ama etkisi var mıdır sizce?
Sıcaklık değerlerim oyundayken 80-90 civarı olabiliyor. Monster klasiği +90 gördüğü de oluyor. Bakımı 1 hafta önce yapıldı.
4050 ekran kartı.
i7 işlemci.
Not: Bu olay yaşanmadan 15-20 dakika önce bilgisayarın sol üst köşesine (ESC, Tab tarafına) küçük miktarda su dökülmüştü anında havluyla güzelce temizlemiştim. İçine girdiğini düşünmüyorum ama etkisi var mıdır sizce?