Monster Abra A7 Valorant'ta kapandıktan sonra FPS'i düştü

tammyabraham

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
4050
İşlemci
İntel i7
Dün Monster Notebook Abra A7 cihazımla Valorant oynarken bir anda cihazım kapandı. 2-3 kere açmaya çalıştım ancak açıldıktan 15-20 saniye sonra tekrar kapandı. Bir kez daha denedim bu sefer açıldı rank maçıma geri döndüğümde 20-30 FPS alıyordum. Normalde 300-350 FPS alan birisiyim niye böyle oldu hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sıcaklık değerlerim oyundayken 80-90 civarı olabiliyor. Monster klasiği +90 gördüğü de oluyor. Bakımı 1 hafta önce yapıldı.

4050 ekran kartı.
i7 işlemci.

Not: Bu olay yaşanmadan 15-20 dakika önce bilgisayarın sol üst köşesine (ESC, Tab tarafına) küçük miktarda su dökülmüştü anında havluyla güzelce temizlemiştim. İçine girdiğini düşünmüyorum ama etkisi var mıdır sizce?

Dün Monster Notebook Abra A7 cihazımla Valorant oynarken bir anda cihazım kapandı. 2-3 kere açmaya çalıştım ancak açıldıktan 15-20 saniye sonra tekrar kapandı. Bir kez daha denedim bu sefer açıldı rank maçıma geri döndüğümde 20-30 FPS alıyordum. Normalde 300-350 FPS alan birisiyim niye böyle oldu hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sıcaklık değerlerim oyundayken 80-90 civarı olabiliyor. Monster klasiği +90 gördüğü de oluyor. Bakımı 1 hafta önce yapıldı.

4050 ekran kartı.
i7 işlemci.

Not: Bu olay yaşanmadan 15-20 dakika önce bilgisayarın sol üst köşesine (ESC, Tab tarafına) küçük miktarda su dökülmüştü anında havluyla güzelce temizlemiştim. İçine girdiğini düşünmüyorum ama etkisi var mıdır sizce?
Etkisi olmuş olabilir, bir parça yanmış gibi duruyor.

Anladım, peki neden FPS 10'da 1'e düşmüş olabilirki?

Bilmiyorum büyük ihtimal ısıdan kaynaklıdır. Ben hep söylerim oyun oynayacaksanız laptop almayın alacaksanız da altına soğutma koyun diye. Yani o bir miktar sudan olacağını da sanmıyorum.

Bilmiyorum büyük ihtimal ısıdan kaynaklıdır. Ben hep söylerim oyun oynayacaksanız laptop almayın alacaksanız da altına soğutma koyun diye. Yani o bir miktar sudan olacağını da sanmıyorum.
Bilgisayar kendini yüksek ısıdan kapatmış olabilir dediğiniz gibi çünkü 96 97 dereceyi gördüğüm oluyor.

96 derece ne hocam su kaynatacaksın neredeyse.

Monster klasiği artık alıştım hocam ama 96 97 dereceyi hiç hissetmiyordum. Bilgisayarın ısısı normaldi dokunduğumda fanlar çok güçlü çalışıyor ama Control Center'da 97 gösteriyor anlamadığım şekilde belki de ısıdan kart yandı.

Parçalardan biri sıkıntıya girmiş belli. Servise yollayın en garantisi.

Hocam Monster'la iletişime geçtim AnyDesk üzerinden testler yaptı FurMark'da 2 FPS aldım 90-92 dereceyle. Servis randevusu oluşturdum bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı