MONSTER ABRA A7 veya MONSTER ABRA A5

mhmdsrn9

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.Ben monster notebook alacağım fakat 2 tanesi arasında gidip geliyorum.Birinin ekranı bana küçük geliyor 15.6 inç diğeri ise 17.3 inç 15.6 inç olanın gtx 960m 4 gb, 17.3 inç olanın gtx 960m 2 gb.Buradaki vram birşey değiştirirmi, ben özellikle gta 5 i very high'da oynamak istiyorum 15.6 inç olanın ekranı küçük geliyor ve fazla bir zevk alacağımı sanmıyorum lütfen yardımcı olun.
Linkleri aşağıda:

MONSTER® ABRA A7 V6.1.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

MONSTER® ABRA A5 V4.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

Benimde aklımda bu 2 bilgisayar vardı. 2gb ile 4gb performansı arasında pek fark olduğunu söyleyemem. A5 V4.1.1 in kasa yapısı olarak hiç beğenmedim. Ekran çerçevesi çok geniş. Kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Bende A7 V6.1.1 modelini almayı planlıyorum.

aldın mı?

Aynen bende kaldım ama ben a7 almayı düşünüyorum hem ekranı geniş hem şık

peki 4 sene sonraki oyunları şıklığı ile oynayabilecek misin ? Ben 4 gb ekran kartı belleği olan a5 den yanayıım ayrıca IPS ekran

Bende a5 almayı planlıyordum ama ısınma sorunu olur dediler kasa kalitesinden dolayı.

4 GB ile 2 GB arasında büyük bir fark olmaz tabi GTA V gibi texturing için büyük miktar gerektiren bir oyun oynamayacaksan. Onun dışında diğer özellikleri aynı ise ekran büyüklüğüne göre tercih yapabilirsin.

Ben GTA 5 gibi büyük oyunlar oynucam ama hem gün geçtikçe oyunların kaliteside artıyor

960m ile sen 4 GB' lık belleği zorlamayacaksın zaten. Bende 3 GB 970m var ben onun 2534 mb lık kısmını kullanıyorum, daha ilerisinde belirgin derecede takılmalar ve kare sayısı düşüşleri oluyor. Tabi senin tercihin, ancak ekran büyüklüğünü de göz ardı etmemelisin bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…