Monster Abra A7 kullanıyorum bir arkadaş bana bir mod dosyası attıktan sonra makinem yavaşladı. Bu dosyalardan şüphelendim; hepsini sildim dosyaların ilk önce yavaşlama geçmedi sonrasında makineye temiz format attım ve hala geçmedi. Anakarta girebilecek bir virüs olduğunuda düşünüyorum eğer öyle bir virüs ise ne yapabilirim, nasıl anlayabilirim?
Monster Abra A7 kullanıyorum bir arkadaş bana bir mod dosyası attıktan sonra makinem yavaşladı. Bu dosyalardan şüphelendim; hepsini sildim dosyaların ilk önce yavaşlama geçmedi sonrasında makineye temiz format attım ve hala geçmedi. Anakarta girebilecek bir virüs olduğunuda düşünüyorum eğer öyle bir virüs ise ne yapabilirim, nasıl anlayabilirim?
Format USB'sini hazırladığın bilgisayar virüslü olan bilgisayar ise USB içerisine bulaşmış olabilir kurulum ekranındada kendini otomatik olarak diskin içine atmıştır çok nadirde olsa olma ihtimali var.
BIOS virüsü diyorsun iyi güzel kanıtı nedir belkide sürücüleri yüklemedi yada başka bir sorun yaşanmamış olaylar değil ekran kartım mı bozuldu diye konu açıyor sürücüsünü yüklememiş oluyor.