ArdaH Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #1 Monster Abra A7 v5.4 laptopumda Nvidia Denetim Masası’nda ekran kartımı seçemiyorum. Intel HD Graphics kartı kullanıyor, GTX 950m kartımı seçip kullanamıyorum.
Monster Abra A7 v5.4 laptopumda Nvidia Denetim Masası’nda ekran kartımı seçemiyorum. Intel HD Graphics kartı kullanıyor, GTX 950m kartımı seçip kullanamıyorum.
Çözüm Astiva 2 Ağustos 2025 Cihazda MUX yok, iGPU kapanmaz zaten. Bu ekran laptop panelinin hangi GPU üstün bağlı olduğunun gösterir. Sistem yük atlında zaten dGPU'ya geçer.
Cihazda MUX yok, iGPU kapanmaz zaten. Bu ekran laptop panelinin hangi GPU üstün bağlı olduğunun gösterir. Sistem yük atlında zaten dGPU'ya geçer.
Kamil24 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #2 ArdaH dedi: Monster Abra A7 v5.4 laptopumda NVIDIA Denetim Masası'nda ekran kartımı seçemiyorum. Intel HD Graphics kartı kullanıyor, GTX 950M kartımı seçip kullanamıyorum. Eki Görüntüle 2547952 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan değişmeniz lazım yani bir tek harici ekran kartını kullanacaksanız tabii. Artı 0 Eksi
ArdaH dedi: Monster Abra A7 v5.4 laptopumda NVIDIA Denetim Masası'nda ekran kartımı seçemiyorum. Intel HD Graphics kartı kullanıyor, GTX 950M kartımı seçip kullanamıyorum. Eki Görüntüle 2547952 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan değişmeniz lazım yani bir tek harici ekran kartını kullanacaksanız tabii.
KS KS ArdaH Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #3 Kamil24 dedi: BIOS'tan değişmeniz lazım yani bir tek harici ekran kartını kullanacaksanız tabii. Genişletmek için tıkla... Harici değil laptopun kendi kartı. Artı 0 Eksi
Kamil24 dedi: BIOS'tan değişmeniz lazım yani bir tek harici ekran kartını kullanacaksanız tabii. Genişletmek için tıkla... Harici değil laptopun kendi kartı.
Kamil24 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #4 ArdaH dedi: Harici değil laptopun kendi kartı. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum yani o harici ekran kartı gibi geçiyor laptopta tümleşik ekran kartı var ya hani. Kamil24 dedi: Anlıyorum yani o harici ekran kartı gibi geçiyor laptopta tümleşik ekran kartı var ya hani. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin ekran kartı. Artı 0 Eksi
ArdaH dedi: Harici değil laptopun kendi kartı. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum yani o harici ekran kartı gibi geçiyor laptopta tümleşik ekran kartı var ya hani. Kamil24 dedi: Anlıyorum yani o harici ekran kartı gibi geçiyor laptopta tümleşik ekran kartı var ya hani. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin ekran kartı.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.191 Makaleler 10 Çözümler 1.087 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 2 Ağustos 2025 #5 Cihazda MUX yok, iGPU kapanmaz zaten. Bu ekran laptop panelinin hangi GPU üstün bağlı olduğunun gösterir. Sistem yük atlında zaten dGPU'ya geçer. Artı 0 Eksi Çözüm
Cihazda MUX yok, iGPU kapanmaz zaten. Bu ekran laptop panelinin hangi GPU üstün bağlı olduğunun gösterir. Sistem yük atlında zaten dGPU'ya geçer.