Hamza karaca Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar laptobuma format attım ve ekran kartı driverını kurdum lakin Monster kontrol merkezinde ekran kartı n/a olarak gözüküyor önceden böyle değildi ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2019
Arkadaşlar laptobuma format attım ve ekran kartı driverını kurdum lakin Monster kontrol merkezinde ekran kartı n/a olarak gözüküyor önceden böyle değildi ne yapmam gerek?
DeathmatchhTr Centipat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 22 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #2 Monster'dan destek almalısın. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2019
Hamza karaca Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #3 DeathmatchhTr dedi: Monsterdan destek almalısın. Genişletmek için tıkla... Teknik servisi mi arayacağım müşteri temsilcisini mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2019
DeathmatchhTr dedi: Monsterdan destek almalısın. Genişletmek için tıkla... Teknik servisi mi arayacağım müşteri temsilcisini mi?
VERBİDON Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 416 Çözümler 2 Yer Hatay Erzin 6 Aralık 2019 #4 Resimdeki durumdan mı bahsediyorsun acaba? Eğer öyleyse herhangi bir sorun yok, NVIDIA ekran kartı kullanılmadığı zaman o şekilde görünür. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2019
Resimdeki durumdan mı bahsediyorsun acaba? Eğer öyleyse herhangi bir sorun yok, NVIDIA ekran kartı kullanılmadığı zaman o şekilde görünür.
Hamza karaca Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2019 #5 VERBİDON dedi: Resimdeki durumdan mı bahsediyorsun acaba? Eğer öyleyse herhangi bir sorun yok, NVIDIA ekran kartı kullanılmadığı zaman o şekilde görünür. Eki Görüntüle 469673 Genişletmek için tıkla... evet agaatam olarak böyle peki nasıl yani oyunu açtığım zaman nvdia çalışacağıi nvidia oyunu açınca çalışacağı için mi böyle n/a gösteriyo
VERBİDON dedi: Resimdeki durumdan mı bahsediyorsun acaba? Eğer öyleyse herhangi bir sorun yok, NVIDIA ekran kartı kullanılmadığı zaman o şekilde görünür. Eki Görüntüle 469673 Genişletmek için tıkla... evet agaatam olarak böyle peki nasıl yani oyunu açtığım zaman nvdia çalışacağıi nvidia oyunu açınca çalışacağı için mi böyle n/a gösteriyo