Monster Abra ısınıyor

Dark_Soul 55

Centipat
Daha fazla  
Monster Abra A5 v17.2 laptopum var. Fanları temiz ama çok fazla ısınıyor. YouTube'da 65 70 derecelerde. Isınma sorununu çözmek için harici fan alsam sorun çözülür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu örnek vermiştim oyun oynarken bu değerlerde kalamıyorum 92 derecenin altına düşmüyor ve basit oyunlar bunlar.

Birbuçuk sene önce falan değişti değiştirmeli miyim?
Bir buçuk sene olduysa termal macun değiştirmelisiniz. Ek bir soğutucu alabilirsiniz, ancak oyunlarda yine de 80+ derecelerde çalışacağını düşünüyorum.

Boşta 70 derece görmesini Monster'a bağlayamayız bence. Yükte 90 dereceyi geçmesi Monster'ın sorunu ama boşta harbi işlemci taş çatlasın 15W çeker.

Haklısınız anti-Monster damarlarım kabardı bir an. Virüs, bakımsızlık sebep olabilir. Monster olması da bir sebep.

Bakım konusunda cocuğum gibi ama ısının önüne geçemiyorum bir türlü gereğinden fazla ısınıyor.

Öyle bakım değil iç bakım. Fan, toz temizliği, macun yenilemesi. Genel temizliği yapın ve PTM7950 alıp uygulayın.

Öyle bakım değil iç bakım. Fan, toz temizliği, macun yenilemesi. Genel temizliği yapın ve PTM7950 alıp uygulayın.

Kirli ortamda çalışmıyor iç bakımıda birbuçuk yıl önce termal macun 7-8 ay önce de fan temizliği yapıldı okuduğum için şu an Monster'e gönderemiyorum ama tatilde göndereceğim.

Kirli ortamda çalışmıyor iç bakımıda birbuçuk yıl önce termal macun 7-8 ay önce de fan temizliği yapıldı okuduğum için şu an Monster'e gönderemiyorum ama tatilde göndereceğim.
Uzun süre olmuş. En yakın zamanda bakımı yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…