Monster Abra mı MSI Thin mi?

Bütçe
27k

İkisi arasında kaldım. Biliyorum bu sitede biraz pahalı fakat 6-9 ay peşin taksitle almak istiyorum. Lenovo'yu daha çok almak istiyorum fakat adaptör için servise göndermek vs gerekiyormuş. Cihaz TV'de bana ASUS modelini öneriyor ama 24K için, şu an bu PC'ler 26k bu sitede. Bahsetmiş olduğunuz 20W'a düşürme vb işlemleri sürekli mi yapmak gerekiyor, performans kaybı vs olmuyor mu? Yıllardır ASUS TUF almayın deniyor forumlarda ısındığı için o yüzden tereddüt ediyorum.

Hayır sürekli yapmak gerekmiyor 1 kez yapınca PC'yi kapatıp açsanda limit gitmiyor. Zaten limit koymak 10 saniyelik bir iş bile değim çok basit bir işlem.

Hayır sürekli yapmak gerekmiyor 1 kez yapınca PC'yi kapatıp açsanda limit gitmiyor. Zaten limit koymak 10 saniyelik bir iş bile değim çok basit bir işlem.

Wi-Fi ve blueetooth sorunlarıyla ya da diğer şeylerle uğraşmak sürekli servis tamir işleriyle uğraşmak laptoptan uzaklaşmak hiç istemiyorum. Lenovo LOQ adaptör sorunu çözüldüğünü varsaydığımızda ASUS'tan daha iyi midir ve başka sorunlaır var mıdır? Ekran olarak ikisi de %100 sRGB ve RTX 4050 kullanıyor, işlemciler ve kasa farklı. Hangisi serin ve sessiz çalışma konusunda ve uzun ömürlülük kalite konusnuda daha iyidir kararsız kalıyorum çünkü herkes farklı bir şey diyor

Şahsi fikrim ASUS daha alınası bir cihaz. Yukarıda ikisini karşılaştırdığım mesajı okuyun. ASUS'un artıları çok daha fazla.

Şahsi fikrim ASUS daha alınası bir cihaz. Yukarıda ikisini karşılaştırdığım mesajı okuyun. ASUS'un artıları çok daha fazla.

Evet okumuştum, 9 Eylül'de Hepsiburada'da kampanya olacak diye öğrendim. Onu bekliyorum bakalım, ya ASUS'ya Nitro'ya da LOQ almayı düşünüyorum

Kıyasa bunu da eklesek eksiler nedir?

Bir de bu ciddi derecede geride kalır mı?

Kıyasa bunu da eklesek eksiler nedir?

Bir de bu ciddi derecede geride kalır mı?

3050 ile 4050 arasında çok büyük fark var hocam. Bütçe varken kesinlikle 3050'ye bakmayın bile. 4050 Nitro 5 içinde söyleyebileceğim şey güzel laptop fakat ısınma ve Turbo modunda aşırı derecede yüksek olan fan sesi. Nitro 5'lerin fan sesi bu denli yüksek olmasaydı alınır derdim ama maalesef çok çok yüksek fan sesi var.

Hocam tuf icin ram eklenince 29’lara geliyor. Bu sefer 4060’lılarla arasında pek bisey kalmiyor. Cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…